نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

وکیل کسی است که از طرف شخص دیگری چه حقوقی و چه حقیقی، به موجب اجرای عقد وکالت برای انجام کاری مأمور و نایب موکل خود می‌شود. وکیل به مشتریان خود مشاوره حقوقی می دهد و در برخی موارد به عنوان نماینده آنها در مسیر حقوقی و قضایی عمل می کنند.

وکیل یاری دهنده عدالت است. وکلا پیوسته نقش برجستهای در اجرای عدالت داشته اند و از همین رو اختیاراتی به آنها داده شده و تکالیفی بر عهده آنها گذاشته شده است. محاکم نمیتوانند نسبت به وکیل از آن جهت که نمایندگی موکل را بر عهده گرفته و به او یاری میرساند بی تفاوت باشند یا حتی او را طرف دعوا بشمار آورند. بلکه در راه وظیفه اجرای عدالت که قانون به او داده است وکیل را باید در هیات دادگستری همکار خود بدانند. پیرو این ویژگی که برای وکیل شناخته شده تکالیف و حقوقی نیز برای او ایجاد شده است. حق این که دادگاه اظهارات او را هر اندازه که برای بیان مدافعاتش لازم باشد بشنود. در محدوده مقررات حاکم بر حوزه قضایی میتواند دستمزد خود را دریافت نماید. حق دارد طرز به کارگیری وقت خود را تنظیم کند و مثل یک محکوم به اعمال شاقه از یک دادگاه به دادگاه دیگر نرود و از یک جلسه بازپرسی به جلسه کارشناسی نشتابد بلکه امکان آن را داشته باشد وقت خود را طوری تقسیم کند که بتواند از حقوق موکلش دفاع کند.

وکیل دادگستری نباید مسؤولیت هایش را از یاد ببرد و حق ندارد برای سوء رفتارهایی که امروزه در خیلی از اعضای جامعه ی وکلا مشاهده می شود، مظلوم نمایی و فرافکنی بکند، ولی واقعیت این است که او برای انجام مطلوب وظایفش، نظام تقنینی برآمده از انتخابات آزاد که بر مصوبات اش واقع بینی، خرد جمعی و احترام به حقوق شهروندی حاکم باشد، لازم دارد. نظام قضایی مستقل، پاک و متخصص لازم دارد. نظام صنفی جامع، کارآمد و قاطع لازم دارد. این ها اصلی ترین امکانات و ابزار دفاع مطلوب از حق و اجرای عدالت از سوی وکیل دادگستری به شمار می روند.

وکیل ما با دارا بودن 12 سال سابقه کار در عرصه های مختلف اعم از حقوقی، کیفری، خانوادگی و ملکی میتواند بهترین گزینه برای شما عزیزان باشد. شما میتوانید با تماس با دفتر وکالت ما جهت اخذ نوبت برای مشاوره رایگان اقدام نمایید.

وکیل



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: وکیل پایه یک , وکیل حرفه ای , وکیل دعاوی , وکیل دعوا , وکیل حقوقی , وکیل ملکی , وکیل کیفری , وکیل خانوادگی , وکیل تهران , وکیل خوب , وکیل باسابقه , حق الوکاله شرایطی , مشاوره رایگان , وکیل و مشاور , مشاوره وکیل , وکیل مجرب , وکیل مرد , وکیل زن , موسسه وکیل , دفتر وکیل , مشخصات وکیل , وکیل پایه 1 , نزدیکترین وکیل , سلام وکیل , وکیل ارزان , سایت وکیل ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

وکیل حقوقی کسی است که به جای موکل (کسی که وکیل حقوقی را انتخاب می کند و به او وکالت می دهد) کارهایی را که خود موکل اهلیت انجام آنها را دارد را بر عهده می گیرد. اگر وکالت با سند عادی (غیررسمی) و یا سند رسمی (تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی) داده شود، برای انجام امور اداری یا انجام معاملات قابل استفاده است. اما با وکالت تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی نمی توان از جانب شخص حقیقی یا حقوقی به طور مستقیم به دادسراها و دادگاه ها مراجعه و موضوع وکالت را انجام داد. اما می توان در وکالت رسمی حق انتخاب وکیل دادگستری را هم گنجاند.

انتخاب وکیل دادگستری آزادانه از سوی هر شهروند یا اشخص حقوقی از میان وکلای دادگستری انجام می شود و رابطه میان وکیل و موکل با تنظیم و امضای وکالتنامه ( به صورت فرم قرارداد چاپی که کانون وکلا در اختیار وکلا قرار می دهد) و تعیین حق الزحمه وکیل آغاز می شود. وکلای دادگستری ایران به موجب قوانین همتراز با قضات دادگستری و هم شان آن ها در انجام وظیفه هستند. بنابراین نباید به آن ها توهین یا بی احترامی شود. وکیل دادگستری نمی تواند همزمان، وکالت شخصی را که طرف دعوی موکل اوست به عهده بگیرد و باید صلاح و غبطه موکل را رعایت کند.

در صورت برکناری وکیل حقوقی، باید تمام حق الوکاله به وی پرداخت شود مگر طرفین توافق دیگری در این باره داشته باشند. وکیل و دفتر وکالت ما در عرصه حقوقی میتواند: چک و سفته، مطالبات مالی و موارد دیگر حقوقی را انجام دهد.

وکیل حقوقی



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: وکیل حقوقی حرفه ای , وکیل حقوقی مجرب , وکیل مرد , وکیل تهران , دعاوی حقوقی , دعوای حقوقی , وکیل زن , وکیل مجرب زن , وکیل کیفری , وکیل خانوادگی , وکیل ملکی , وکیل حرفه ای , وکیل کیست , وکیل چیست , درس وکالت , درس حقوق , رشته حقوق , دانشگاه حقوق , دانشکده حقوق , وکیل حقوقی مرد , وکیل حقوقی زن , وکیل میخوام , وکیل خوب کیست , وکیل خوب سراغ دارید ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

دعوای کیفری، مربوط به عملی است که برای مرتکب آن، دادگاه مجازات تعیین می‌کند.

– هیچ عملی جرم نیست مگر آنکه قبلاً از طرف قانونگذار تعریف شده باشد. ‌
– هیچ مجازاتی ممکن نیست مورد حکم قرار گیرد مگر آنکه قبلاً از طرف قانونگذار برای همان جرم وضع شده باشد.
– هیچ محکمه‌ای صالح برای رسیدگی به جرمی نیست مگر آنکه قانون، صلاحیت آن محکمه را برای رسیدگی به آن جرم به رسمیت شناخته باشد.
– هیچ حکمی از محکمه صالح علیه متهمی صادر نخواهد شد مگر پس از رسیدگی و محاکمه، آن هم با شرایط پیش بینی شده در قانون.

بسیاری از پرونده های شکایت‌های کیفری حتی با پس گرفتن شکایت از طرف شاکی هم بسته نمی شوند (مثل شکایت در مورد رشوه، قتل، زنا و.. ). برای دعوت کردن طرف شکایت کیفری (متهم) به دادگاه برگه ای بنام احضاریه برای او فرستاده می‌شود ولی برای دعوت کردن طرف شکایت حقوقی (خوانده) از ورقه ای بنام اخطاریه استفاده می‌کند. از ویژگی های قانون جدید آئین دادرسی کیفری آن است که قاضی کیفری را از ابتدا به حقوق طرفین امر جزایی و دادرسی منصفانه توجه می دهد. وکیل کیفری در این مسیر می تواند با تذکرات بجا و هوشمندی خود، شاکی یا متهم را با حقوق قانونی خود آشنا سازد و مانع خروج قاضی کیفری از مسیر درست و قانونی شود.
وکیل دادگستری و به ­خصوص وکیل کیفری موفق کسی است که از ذکاوت و تیز هوشی ذاتی یا اکتسابی بهره مند باشد. بدون ذکاوت و تیزهوشی هیچ رمزی را نمی توان گشود و هیچ سختی و بسته ای را نمی­توان شکافت و از هیچ علم و تجربه ای نمی توان بهره گرفت. وکیل دادگستری و به خصوص، وکیل کیفری، هر روز با رمزها و سختی ها روبرو است و بر تجربۀ خود می افزاید. آمیخته ای از ذکاوت و علم و تجربه وکیل کیفری را ممتاز می کند و رجوع به او حاصل این امتیاز است و امیدها را به سوی خود می خواند.

وکیل کیفری



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: دعاوی کیفری , دعوای کیفری , پرونده کیفری , شکایت کیفری , شکایت حقوقی , وکیل حقوقی , وکیل خانوادگی , وکیل ملکی , مجازات کیفری , جزای کیفری , جرم کیفری , دفتر وکالت کیفری , مشاور کیفری , مشاوره کیفری , وکیل کیفری تهران , کیفر و مجازات , دادگاه کیفری , قانون کیفری , حبس کیفری , مشاوره رایگان کیفری , وکیل مدافع کیفری ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

یکی از رشته های مهم حقوق، حقوق خانواده و مسائل مرتبط با آن است. وکیل خانواده وکیلی است که با تخصص در زمینه دعاوی خانواده و کسب تجارب و توانایی لازم می تواند در دعاوی خانواده به کمک شهروندان بیاید به گونه ای که با توجه به تخصصی بودن دعاوی خانواده از یک طرف و تجربه و خلاقیت یک وکیل از طرف دیگر کمک وی تاثیر بسزایی در دعاوی مزبور داشته باشد. هرچند که ممکن است وکلای زیادی در این زمینه وجود داشته باشند ولیکن پیدا نمودن وکیل متخصص خانواده کار دشواری نیست.

خدمات حقوقی ویژه ما در قالب قبول وکالت و ارائه مشاوره حقوقی، در خصوص دعاوی خانوادگی، به شرح ذیل ارائه می نماید:
طلاق توافقی؛ طلاق یکطرفه؛ فسخ نکاح؛ ابطال نکاح
مطالبه مهریه؛ تقسیط مهریه؛ توقیف اموال (تأمین خواسته)؛ ممنوع الخروج کردن بدهکار
مطالبه نفقه؛ طرح شکایت کیفری ترک انفاق و یا دفاع از آن
اجازه ازدواج مجدد؛ اجازه ازدواج دختر باکره (در فرضی که پدر اجازه ازدواج نمی دهد)
حضانت فرزند و سلب حضانت؛ ملاقات فرزند مشترک
– و سایر دعاوی و اختلافات خانوادگی

بیشتر افراد علاقه مند هستند که پرونده های خود را به بهترین وکیل محول کنند. در خصوص لزوم استفاده از وکیل متبحر بسیار سخن گفته شده است و علی رغم این که هنوز در کشور ما مثل کشورهای توسعه یافته، استفاده از خدمات وکیل پایه یک دادگستری رواج نیافته است اما آنچنان مزایای استفاده از وکیل روشن است که طولانی کردن کلام، توضیحات واضحات خواهد بود. اما نکته ای ظریف این که همه هنر وکیل در دانستن قوانین ماهوی نیست به کرات به افرادی برخورد کرده ایم که در رشته تحصیلی خودشان تبحر داشته اند ولی به فراخور مشکلشان مثل دعاوی خانوادگی، قانون را مطالعه کرده اند و به اطلاعات کلی دست یافته اند اما غافل از اهمیت دانستن آیین دادرسی و مقررات شکلی (که قواعد چگونه رسیدن به حق است) بوده اند و به همین علت دعاوی آن ها به شکست انجامیده است. اهل فن می دانند که اهمیت راه رسیدن به حق کمتر از دانستن خود حق نیست.

وکیل خانوادگی



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: خانواده وکیل , وکیل خانواده , مشاور خانواده , وکیل و مشاوره , وکیل مهریه , وکیل طلاق , وکیل ازدواج , وکیل امور خانوادگی , دعاوی خانوادگی , دعوای خانوادگی , مشکل خانوادگی , مرد خانواده , زن خانواده , حقوق خانواده , مجازات مهریه , قانون مهریه , مشاوره خانواده , مشاوره خانوادگی , دفتر وکالت خانواده , سایت خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

دعاوی مربوط به اموال غیر منقول مثل زمین، آپارتمان، باغ و… می باشد که مالکیت ممکن است، مشاع باشد. منظور از ملک مشاع، مالکیت بین ۲ یا چند نفر مشترک باشد. ملک مشاع ممکن است قابلیت افراز، ( تقسیم ) داشته باشد یا غیر قابل افراز باشد. که یکی از مشکلات عمده در دعاوی ملکی، غیر قابل افراز بودن ملک مشاع است.
اگر مالکین با توافق و تراضی ملک را به قسمتهای مشخص بین خود تقسیم کنند، می توانند از اداره ثبت سند مجزا دریافت کنند. در غیر اینصورت اگر قادر به فروش ملک به نحو مشاع نباشند. می تواند با مراجعه به اداره ثبت و گرفتن دستور غیر قابل افراز بودن ملک به دادگاه مراجعه نموده و دستور فروش بگیرد که غیر قابل اعتراض در مراجع تجدید نظر بوده و با همین دستور ملک وارد مزایده می شود.
در کشور ما اراضی و املاک با توجه به نوع زمین و ملک و همچنین نوع کاربری آن دارای نظام حقوقی متفاوتی می باشند. با توجه به رشد روز افزون جمعیت و توسعه اجتماعی توجه جدی به حقوق اراضی و املاک، هر روز ضروری تر از قبل می گردد. قوانین و مقررات تصویب شده در طول سالیان متمادی نشانگر تلاش برای دستیابی به این مهم می باشد. با توجه به تنوع و کثرت قوانین مربوط به املاک در کشور ما از قانون مدنی گرفته تا قانون ثبت اسناد و املاک و… و همچنین وجود رویه قضائی خاص و در برخی مواقع متناقض و مبهم، دارا بودن تخصص و اشراف و تبحر در طرح، تعقیب و پاسخگویی به دعاوی ملکی مشهود می باشد.

دعاوی ملکی و دعاوی ناشی از قرارداد خدمات زیر را ارائه می نماید:
– کلیه دعاوی ناشی از خرید، فروش و اجاره املاک، از قبیل: الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی، الزام به تنظیم سند رسمی اجاره، تخلیه املاک تجاری و مسکونی، مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، تجویز انتقال منافع
– کلیه دعاوی راجع به تصرفات غیر قانونی املاک از قبیل: خلع ید، رفع تصرف عدوانی، رفع مزاحمت و رفع ممانعت از حق و ….
– کلیه دعاوی راجع به املاک و اموال مشاع، از قبیل: افراز ملک مشاع، دستور فروش ملک مشاع، تقسیم و تفکیک ملک مشاع و….
– تنظیم ، تفسیر و پشتیبانی انعقاد کلیه قراردادها
– و سایر دعاوی ناشی از اموال و املاک

لازم بذکر است که شما عزیزان میتوانید با طرح سوال در انجمن همین سایت از وکیل پایه یک و مشاور حقوقی ما مشاوره رایگان بگیرید.

وکیل ملکی



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: ملک وکیل , وکیل ملکی خوب , وکیل ملکی تهران , دعاوی ملکی , دعوای ملکی , مشاوره رایگان ملکی , دفتر وکالت ملکی , وکیل ملکی حرفه ای , بهترین وکیل ملکی , وکیل ملکی مرد , وکیل باسابقه ملکی , پرونده ملکی , دادگاه ملکی , شکایت ملکی , کلاهبرداری ملکی , وکیل کلاهبرداری , وکیل ملک , وکیل زمین , وکیل املاک ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

وکیل پایه یک دادگستری کسی است  که در دادگاه های عالی قانون، از طرف دادستان صحبت می کند و یا از موکل خود دفاع میکند. وکیل پایه یک دادگستری کسی است که به افراد مشاوره حقوقی می دهد، اسناد و موارد قانونی را مطرح می کند، و در شرایطی که فردی بخواهد، در دادگاه به نمایندگی از او حضور پیدا می کند.

وکلا از مردم در برابر رسوخ دولتی و خصوصی در حقوق شخصی و اموال دفاع می کنند. دانش وکلا از قانون باعث می شود تا از سوء استفاده های برخی از ندانستن قانون یا سوء استفاده از نقاط ضعف در قانون  توسط عده ای دیگر جلوگیری شود. وکلایی که از کانون وکلای دادگستری پروانه اخذ می‌کنند بدواً به ‌صورت ۲ سال کارآموزی دوره ای را طی می‌کنند و می‌توانند زیر نظر وکیل سرپرست نسبت به دفاع از حقوق موکل اقدام کنند و پس از طی 2 سال و همچنین تأیید صلاحیت علمی و گزینش‌های مربوطه موفق به اخذ پروانه وکالت پایه یک شوند. لذا شهروندانی که حق انتخاب وکیل را دارند بدواً باید اطلاع کامل از پایه وکیل داشته باشند و بر حسب موضوع که آیا کارآموز وکالت یا وکیل، پایه دوم یا اول باشد اقدام کنند.

توجه به پایه وکیل در ابتدا می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل انتخاب وکیل باشد. در بعضی موارد اشخاصی که نیاز به وکیل دارند بدون تشخیص این امر اقدام به انتخاب وکیل می‌کنند و بعد از بروز مشکل متوجه می‌شوند که وکیل انتخابی آن‌ها کارآموز پایه 2 بوده و در صلاحیت دفاع از حقوق وی نمی‌توانسته باشد. بنابراین شهروندان باید با توجه به موضوع و مشکلات خود، برای انتخاب وکیل اصلح دقت نظر کافی را لحاظ کنند.
وکلای پایه 2 فقط حق شرکت در محاکم کیفری که به جرم‌های تعزیری مستوجب حبس کمتراز ۱۰ سال و شلاق و جزای نقدی و اقدامات تامینی منتج می‌شود را دارند، و در محاکم حقوقی نیز چنانچه بازخواسته کمتر از۵۰۰ میلیون ریال باشد و یا خواسته غیر مالی مگر در دعاوی مربوط به اختلافات در اصل نکاح، اصل طلاق، اثبات و نفی نسب باشد.

متن سوگند نامه وکیل هنگام اخذ پروانه پایه یک دادگستری
در این موقع که می خواهم به شغل شریف وکالت نائل شوم، به خداوند قادر متعال قسم یاد می کنم که همیشه قوانین و نظامات را محترم شمرده، و جز عدالت و احقاق حق منظوری نداشته، و بر خلاف شرافت قضاوت و وکالت اقدام و اظهاری ننمایم. و نسبت به اشخاص و مقامات قضائی و اداری و همکاران و اصحاب دعوی و سایر اشخاص، رعایت احترام را نموده، و از اعمال نظریات سیاسی و خصوصی و کینه توزی و انتقام جوئی احتراز نموده و در امور شخصی و کارهایی که از طرف اشخاص انجام می دهم. راستی و درستی را رویه خود قرار داده و مدافع از حق باشم. و شرافت من وثیقه این قسم است که یاد کرده و ذیل قسم نامه را امضاء می نمایم.

وکیل پایه یک دادگستری



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: وکیل پایه یک , وکیل پایه 1 , وکیل یک , وکیل درجه یک , وکیل خوب , وکیل تهران , وکیل عالی , وکیل دادگستری , وکیل پایه دادگستری , وکیل پایان کار , وکیل رایگان , وکیل ارزان , وکیل پایه 1 دادگستری , وکیل حرفه ای , وکیل دادگستری , وکیل دادگاه , وکیل دادسرا , وکیل شبانه روزی , وکیل پایه دو , پروانه وکالت , پروانه وکیل پایه یک , ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

برای  پرونده هایی همچون زمین خواری، بهترین وکیل تهران را می توان معرفی کرد تا حداقل با گرفتن او به عنوان مشاور حقوقی سرتان کلاه نرود. وکیل ما میتواند بهترین گزینه برای شما عزیزان باشد.

یکی از کلاهبرداری هایی که دیگر آن قدر تکراری شده که به روشی سنتی و پر از قربانی تبدیل شده است، پرونده هایی است که در مورد موضوع زمین خواری و موارد مشابه اشاره دارد. زمین خواری یعنی این که افرادی بدون آن که استحقاقش را داشته باشند در یک محوطه تصرف غیر قانونی داشته و به بهره برداری از زمین بپردازند. مثلاً ساخت و ساز های بدون مجوز در حاشیه رود ها برای کسب در آمد، توریست و مسافر. در اغلب این زمین خواری ها باید با گرفتن بهترین وکیل آقا که در سازمان خاص دولتی نفوذ دارند و با پرداخت رشوه ملک را در اختیار گرفته اند، اقداماتی را علیه ان ها انجام داد.

هرگاه از تقصیر وکیل خساراتی به موکل متوجه شود که وکیل مسبب آن باشد، مسئول خواهد بود، وکیل می بایست در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل را مراعات نموده و از اختیارات داده شده تجاوز نکند، آنچه را به جای موکل خود دریافت می کند به او رد کند، در صورتیکه برای انجام امری دو یا چند وکیل معین شده باشد هیچ نمی تواند بدون دیگری و یا دیگران در امری دخالت نماید و اگر وکیل، وکالت در توکیل نداشته باشد نمی تواند انجام امری را به دیگری واگذار کند.

وکالت به 2 دسته تقسیم می‌شود: مطلق و مقید.
1- منظور از وکالت مطلق این است که شخصی را برای تمامی امور وکیل کنند و این وکالت شامل امور اداری و مالی موکل می‌شود، مثل فروش یا خرید یا پرداخت هزینه خانواده. بنابراین در این قسم اعمال، وکیل نیاز به اجازه موکل ندارد.
2- وکالت مقید نیز به این معنی است که مورد وکالت مشخص و معین است و وکیل باید فقط در همان مورد معین، عمل کند، مثل خرید خانه یا فروش ماشین.

یک وکیل می تواند تمام انواع مسائل حقوقی از تهیه پیش نویس گرفته یا اینکه کسی ادعای ثبت اختراع داشته باشد، انجام دهد ویا به دفاع از مردم در برابر اتهامات جنایی بپردازد. وکلای واجد شرایط باید دوره درس قانون دیده باشند  و معنی دیگر وکیل، البته به معنی قانوندان است.

وکیل تهران



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: وکیل حقوقی , وکیل کیفری , وکیل ملکی , وکیل خانوادگی , وکیل پایه یک دادگستری , وکیل پایه یک , تهران وکیل , وکیل شهر تهران , وکیل استان تهران , وکیل کانون وکلا , وکیل ایران , وکیل تهران و حومه , وکیل شهرستان , وکیل کرج , سایت وکیل تهران , وکیل حقوقی تهران , مشاور حقوقی تهران , دفتر وکالت تهران , کانون وکلای مرکز , بازرس کانون وکلا , وکیل ارزان , مشاوره ارزان , مشاوره رایگان ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

زمانی که افراد به دنبال یک وکیل خوب می گردند، ضمن اینکه وکیل خوب مورد نظر آنها وکیلی است که دانش و آگاهی و مهارت لازم را داشته باشد به دنبال یک وکیل قابل اعتماد هستند. از آنجا که خودشان تسلطی بر قوانین و روند قضایی دادگاه ها ندارند، در جستجوی یک وکیل دادگستری هستند که به او اعتماد کرده و آسوده خاطر از اینکه وکیل تمام تلاش خود را انجام می دهد به نتیجه کار امیدوار باشند. از این رو معمولا افراد از طریق پرس و جو از اطرافیان و استفاده از تجربه دیگران وکیل خود را انتخاب می کنند.

شجاعت و جسارت هم از صفات لازمه یک وکیل خوب دادگستری است. یک وکیل قرار است مدافع و حافظ جان، مال، ناموس و آبروی موکل خود باشد. بهتر آن است که افراد جهت یافتن یک وکیل خوب، قبل از سپردن وکالت کار خود به یک وکیل دادگستری حتما مشاوره حضوری در دفتر وکیل داشته باشند و تنها به تماس تلفنی و مشاوره تلفنی اکتفا نکنند یا حتی با چند وکیل پایه یک مشورت کنند تا قادر به انتخاب یک وکیل قابل اعتماد که با او احساس راحتی دارند باشند. وضع ظاهری و برخورد وکیل باید در شان این حرفه مقدس باشد. یک وکیل خوب حتما انسان وقت شناسی است. یک وکیل توانمند صریح و در قالب مطالبی که برای موکل قابل فهم باشد صحبت می کند و در جلسه دادرسی هم طوری مطلب را بیان می کند که قاضی بتواند مطلب را همانگونه که منظور وکیل است دریافت کند.

واقعیت این است که غیر از وکلایی که کار خود را تازه شروع کرده و در دوره ی کارآموزی هستند، یا وکلایی که مجازات شده و تنزیل درجه شده اند، وکلای کانون وکلاء، تماماً (وکیل پایه یک) هستند! بنابراین (پایه یک بودن) صفتی است که غیر از کارآموزان و وکلای مجازات شده، صفت بقیه وکلاء است و نشانه خوب بودن وکیل محسوب نمیشود. قطعا در این عرصه تجربه کاری میتواند نقش مهم تری ایفا کند که وکیل دادگستری ما با تجربه بیش از 12 سال کار وکالت و قعالیت در عرصه های مختلف حقوقی میتواند به عنوان یک وکیل خوب مطرح شود.

پس یک وکیل خوب و موفق باید تلاش نماید کار ماهیتاً با ارزش وکالت و قضاوت را نه صرفاً به دید مادی و کسب درآمد و شغلی برای امرارمعاش بلکه به نیت احقاق حق و اجرای عدالت و دفع ظلم و حل مشکلات انسانها دنبال کند و جنبه معنوی کار را از یاد نبرد که ارزش آن بسیار گرانبهاست، و از فرصت به دست آمده و اختیار و توانی که جامعه در اختیار او نهاده است نهایت استفاده را جهت خدمت واقعی با تجهیز خود به علم و اخلاق و کمال شغلی ببرد.

وکیل خوب



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: وکیل خیلی خوب , وکیل خوب و عالی , بهترین وکیل , بهترین وکلا , بهترین دفتر وکالت , وکیل خوب تهران , خوب وکیل , معیار وکیل خوب , انتخاب وکیل خوب , پیدا کردن وکیل خوب , آدرس وکیل خوب , تلفن وکیل خوب , سایت وکیل خوب , مشاوره با وکیل خوب , خوبترین وکیل , خوب ترین وکیل , وکیل مجرب , تخصص وکیل , مدرک وکالت , مدرک وکیل ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

وکالت در فقه و حقوق ایران عبارت از: عقدی جایز که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب و یا جانشین خود قرار می‌دهد. وکالت دهنده را موکل، و وکالت گیرنده را وکیل می‌نامند. وکالت در لغت به معنای واگذار کردن، اعتماد و تکیه کردن به دیگری می باشد.

وکالت به دو بخش مدنی و قضایی تقسیم بندی میشود. بخش مدنی را که به امور غیر قضایی مانند خرید و فروش، اجاره، عقد ازدواج، طلاق، قرض، رهن و… اطلاق می‌شود می‌توان به دیگری نیابت داد ولی در امور قضایی که مراد، طرح شکایت یا دعوا نزد مراجع قضایی و یا دفاع از خود نزد آنان است نمی‌توان به هر شخصی وکالت داد بلکه وی باید فردی صاحب صلاحیت و دارای اجازه ویژه از مراجع قانونی در امر وکالت قضایی باشد وگرنه مراجع قضایی از پذیرش وکالت او خودداری می‌کنند.
در دادگاه‌، طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند دادگاه برای آن ها وکیل تایین میکند و یا شرایط و امکاناتی را فراهم میکند که شخص بتواند بهترین وکیل مرتبط به پرونده خود را یابد. در نظام قضایی کشورمان ایران، سابقه‌ی حضور وکیل در دعاوی و امور قضایی اعم از امور مشورتی و دفاعی به بیش از ۱۰۰ سال بالغ می‌گردد. البته قبل از سال ۱۳۳۲ قمری به صورت غیر رسمی و به طور متفرقه، وکالت‌هایی صورت می‌پذیرفت و لیکن از این سال وکالت تحت قواعد و قوانین مدونی قرارگرفت که از ناحیه‌ی وزارت عدلیه‌ی وقت تعیین و تبیین گردیده بود. مطابق فرمان وزیر عدلیه مرحوم فروغی، وکلا به ۳ درجه تقسیم‌بندی می‌شدند و حق مداخله در پرونده‌هایی را داشتند که از محاکم ابتدایی تا دیوان عالی کشور را شامل می‌گردید و به همین منظور امتحاناتی از وکلا اخذ می‌گردید.

در حال حاضر ۲ تشکیلات موازی و جداگانه با ساختار متفاوت در امور وکالتی کشورمان وجود دارد، یکی (کانون‌های وکلاء دادگستری)» و دیگری (مرکز امور مشاوران و وکلاء قوه‌ی قضائیه) که هر یک از این دو تشکل، وکلاء متعددی را تحت نظر و نظارت خود دارند. وکلاءِ هر دو تشکل موصوف در مجموع اختیارات و وظایف مشابهی داشته و امور وکالتی و مشاوره‌ای را به انجام می‌رسانند و در دادگاه‌ها به انجام وکالت اشتغال دارند.

لازم به گفتن است که شما میتوانید در پرونده های سخت حقوقی و قضایی خود روی مشاور حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری ما حسابی ویژه باز کرده و امور حقوقی خود را به ما بسپارید.

دفتر وکالت



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: دفتر حقوقی , دفتر کیفری , دفتر ملکی , دفتر خانوادگی , دفتر وکیل , دفتر مشاور , بهترین وکالت , بهترین دفتر وکالت , دفتر وکالت تهران , سایت دفتر وکالت , موسسه حقوقی , دفتر وکلا , دفتر مشاوره حقوقی , وکالت خاص , دفتر وکالت رایگان , وکالت درجه یک , وکیل صادقیه , وکیل تهران , وکیل ایران , بهترین وکیل ایران , دفتر وکالت باسابقه , مشاوره حقوقی رایگان ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

وکالت یکی از عقود بسیار رایج میباشد، که امروزه در صحنه‌های اجتماعی، اقتصادی و در بانک‌ها استفادۀ زیادی دارد. وکالت عقد است و در نتیجه آن نیاز به ایجاب موکل و قبول وکیل دارد.

مورد وکالت باید امری باشد که به موجب قانون یا طببعتاً در انحصار شخص نباشد مثل وکالت در مجلس معامله که باید خودش عمل نماید و نمی‌تواند دیگری را وکیل نماید و دیگر این‌که خود شخص موکل بتواند آن را انجام دهد، برای مثال شخص ورشکسته که از دخالت در اموال ممنوع است نمی‌تواند در مورد آن به دیگری وکالت دهد. موکل باید تمام تعهداتی را که وکیل در حدود وکالت خود کرده است انجام دهد، موکل باید تمام مخارجی که وکیل برای انجام وکالت نموده است را بدهد، موکل باید اجرت وکیل را بدهد مگر اینکه در عقد وکالت طور دیگری مقرر شده باشد.

با توجه به اینکه اقامه دعوی حقوقی و یا کیفری نسبت به هر موضوعی معمولاً یکبار قابلیت طرح را دارد مگر موضوعات و یا مواردی که از این قاعده مستثنی هستند لذا کسب اطلاعات لازم از طریق مشاوره حقوقی و یا انتخاب وکیل دادگستری در اقامه دعوی و یا دفاع در قبال دعوی مطروحه می تواند در حل مشکلات بوجود آمده مفید باشد، البته مشاوره با وکیل فقط مختص بروز مشکلات حقوقی نبوده و حتی قبل از اقدام به امری و پیش آمدن مشکلات، می توان با وکیل مشاوره داشته و علاج واقعه را قبل از وقوع نمود.
وکیل نمی‌تواند برای انجام کاری که به او واگذار شده دیگری را وکیل نماید، ولی اگر موکل به او اجازه داده باشد که وکیل بگیرد، ‌به هر طوری که به او دستور داده می‌تواند رفتار نماید. در وکالت لازم نیست صیغه‌ی آن را بخوانند، و اگر انسان به دیگری بفهماند که او را وکیل کرده و او هم بفهماند قبول نموده، مثلاً مال خود را به کسی بدهد که برای او بفروشد و او مال را بگیرد وکالت صحیح است. حقوق محیط زیست، حقوق حمل و نقل، حقوق بشر، حقوق نفت و گاز نیز از دیگر زمینه های فعالیت وکلا می باشد که هر وکیلی پس از فارغ التحصیلی با توجه به رشته تحصیلی خود و نیاز بازار کار و عوامل دیگر جذب یکی از زمینه های تخصصی فوق خواهد شد.

وظایف دفتر وکالت
-مشاوره به مراجعان در خصوص موارد قانونی
-حضور در دادگاه به عنوان نماینده موکل خود و دفاع از آنها
-تهیه پیش نویس ها، قراردادها و نامه ها برای درج در پرونده و پیشبرد امور حقوق و قضایی موکل خود
-جستجوی موارد مشابه قبلی برای تسهیل کار پرونده جاری در دست
-جمع آوری و نگهداری از مستندات و مدارک مربوط به پرونده برای ارائه به دادگاه جهت دفاع از موکل خود
-شرکت در جلسات و مذاکره ها به منظور کشف اطلاعات بیشتر، بررسی بیشتر پرونده و یا ارائه توضیحات یا دلایل و مدارک به ذی نفعان
-ارائه مدارک و شواهد به دادگاه و دفاع از موکل

دفتر وکالت تهران



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: دفتر وکالت , دفتر تهران , وکالت تهران , وکالت خوب , آدرس دفتر , آدرس وکیل , دفتر وکالت خوب , دفتر وکالت حقوقی , دفتر وکالت کیفری , دفتر وکالت خانوادگی , دفتر وکالت ملکی , وکالت حقوقی , وکالت کیفری , وکالت ملکی , وکالت خانوادگی , سایت وکالت , صفحه وکالت , تلفن وکالت , آدرس وکالت , دفتر وکالت شاهین قیصری , دفتر وکیل ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

با توجه به پیچیده شدن روابط فردی و سازمانی در دنیای امروز و افزایش مسایل و مشکلات مختلف در سازمان های دولتی و یا شرکت های خصوصی و همچنین در روابط بین انسان ها، نیاز به حضور یک یا چند کارشناس و یا مشاور حقوقی در کنار مدیران و افراد بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

مشاور حقوقی باید علاوه بر دانش حقوقی از نظر اخلاقی نیز انسانی شایسته باشد یا حداقل در چارچوب اخلاق حرفه ای نسبت به حفظ اسرار موکل و تلاش کامل برای حفظ منافع مشروع او، خود را مقید بداند. در فرایند مشاوره سه عنصر شخصیت، دانش و مهارت مشاوره، نقش بسیار مهمی دارد. مشاوره، حرفه ای است علمی و بسیار حساس که با خصوصی ترین و محرمانه ترین و نیز پیچیده ترین مسایل انسان ها سر و کار دارد لذا داشتن صرف اطلاعات محدود حقوقی به تنهایی نمی تواند فرد را در مقام یک مشاور حقوقی حرفه ای قرار دهد.

مشاور حقوقی به مدیران و ذی نفعان سازمان کمک می کند تا ضمن توجه به مسئولیت های کیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی تصمیماتشان، تصمیمات صحیح تری اتخاذ نمایند و همچنین در مواجه به مسایل حقوقی سازمانی به آنها در حل و فصل مسایل و مشکلات یاری می رساند. مشاور حقوقی با تسلط کاملی که به قوانین و اصول حقوقی دارد، کلیه امور حقوقی سازمان یا شرکت از جمله تهیه و تنظیم آیین نامه ها و دستورالعمل ها، انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی، رسیدگی و پیگیری پرونده های حقوقی و دعاوی اداری و استخدامی، شرکت در جلسات دادرسی و دفاع از حق سازمان، ارائه مشاوره حقوقی به کارکنان در صورت لزوم، انجام امور حقوقی مربوط به مناقصه، مزایده و … را برعهده دارد.

برخی از مشاوران حقوقی در حوزه های خاص و تخصصی فعالیت می کنند. به عنوان مثال یک مشاور حقوقی فقط به شرکت ها و سازمان های هنری و دیگری فقط به سازمان های ورزشی مشاوره می دهد. لازم به ذکر است که مشاور حقوقی و وکیل مجرب ما میتواند در عرصه های حقوقی، کیفری، خانوادگی و ملکی با مشاوره رایگان در کنار شما عزیزان باشد.

مشاور حقوقی



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: مشاور کیفری , مشاور خانوادگی , مشاور ملکی , دفتر مشاور حقوقی , وکیل و مشاور , مشاوره حقوقی , مشاوره رایگان , مشاور حقوقی رایگان , مشاور حقوقی تهران , مشاور حقوقی ارزان , مشاور حقوقی خوب , مشاوره قضایی , دفتر مشاوره , مشاوره آنلاین , مشاوره حقوقی آنلاین , مشاور آنلاین , وکیل دادگستری , سایت مشاوره , مشاوره تلفنی , مشاوره اینترنتی , مشاوره حضوری ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

1. ارسال اظهار نامه از سوی زن به شوهر
2. از طریق اجرای ثبت
3. از طریق دادگاه

اظهار نامه نوعی اوراق چاپی موجود در دادگستری است که دارای سه ستون اظهار کننده و مخاطب و موضوع می باشد. اظهار کننده (زوجه)، اظهارات خود را در مورد درخواست مهریه، در ردیف اظهار کننده مینویسد و آن را برای مخاطب (زوج) از طریق دادگاه میفرستد. در ردیف مخاطب، اظهارات زوج نیز ثبت میشود. در این هنگام زوجه همچنان باید تمکین کند، چرا که در غیر اینصورت ناشز محصوب میشود، و نفقه به او تعلق نمیگیرد. ولی نشوز در مهریه زوج تاثیری ندارد. البته اکنون دفاتر خدمات قضایی، ثبت و ارسال اظهار نامه را برعهده دارند.
اگر مرد توانایی پرداخت مهریه داشت اما از پرداخت آن خودداری میکرد، زوجه مهریه خود را به اجرا میگذارد. چنانچه ظرف مدت ده روز، زن دارایی شوهر را معرفی کند، فوراً نسبت به توقیف آن ها اقدام میشود. اگر دارایی زوج فقط حقوق او باشد (اگر همسر دیگری نداشته باشد) تا یک چهارم آن ماهانه به زوج تعلق میگیرد، تا زمانی که مهریه کاملا گرداخت شود. و مرد تا پرداخت کامل مهریه زن نمیتواند از کشور خارج شود. اما در صورتی که مرد اموال دیگری غیر از حقوق داشته باشد دادگاه اموال او را به استثنای مستثنیات دین میفروشد و مهریه از این طریق پرداخت میشود.
اما اگر مرد توانایی مالی نداشت، زن میتواند به دادگاه خانواده مراجعه کند و دادخواستی مبنی بر مطالبه مهریه به دادگاه بدهد. دادگاه به دادخواست او رسیدگی میکند، در صورتی که زوجه مستحق دریافت مهریه باشد، حکم به پرداخت مهریه میدهد. در این صورت مرد موظف میشود از زمان تعیین شده توسط دادگاه مهریه همسرش را بپردازد. اگر مرد مالی داشته باشد و زن فکر کند که در طول مدتی که دادگاه تشکیل میشود مرد آن مال را میفروشد یا جابجا میکند از دادگاه میخواهد قرار تاٌمین خواسته صادر کند. با این درخواست قرار تاٌمین صادر میشود و مال تا صدور حکم دادگاه، توقیف میشود. از این مال تاٌمین شده میتوان، مهریه را برداشت در غیر اینصورت عدم پرداخت مهریه ضمانت اجرایی دارد.
اگر مرد مازاد بر مستثنیات دین دارای تمکین مالی باشد وصول مهریه از طریق اجرای ثبت یا مراجعه به دفتر خانه سهل الوصول تر است. مهلت تجدید نظر خواهی از رای دادگاه در خصوص مهریه بیست روز است. زوجین ظرف این مدت میتوانند به رای دادگاه اعتراض کنند. بعد از اینکه رای دادگاه قطعی شد زوجه ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را اعمال میکند. یعنی اگر مرد بدهی خود را پرداخت تکتد به زندان می رود، اما اگر توسط دادگاه معسر شناخته شود، دادگاه رای به اعسار یا تقسیط حسب مورد مهریه میدهد.

لازم به ذکر است که شما میتوانید با تماس به دفتر وکالت ما از وکیل پایه یک دادگستری ما مشاوره رایگان بگیرید.

نحوه وصول مهریه



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: وصول مهریه , گرفتن مهریه , دادخواست مهریه , وکیل مهریه , دفتر وکالت مهریه , مشاوره مهریه , وکیل خانوادگی , مشاور خانوادگی , اظهار نامه , دادگاه خانواده , مهریه زوجه , عند المطالبه , دریافت مهریه , تمکین , تمکین مالی , رای دادگاه , مطالبه مهریه , تامین خواسته ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

باسلام خدمت بینندگان این ویدیو. موضوع این ویدیو در خصوص درخواست تامین خواسته میباشد. درخواست تامین خواسته طبق ماده 108 آیین دادرسی مدنی خواهان میتواند ضمن تقدیم دادخواست یا در زمانی که پرونده در جریان دادرسی است، تا زمانی که حکم قطعی راجع به موضوع اصل دعوا صادر نشده باشد، از دادگاه درخواست تامین خواسته کند.

در سه مورد دادگاه مکلف است که بدون پرداخت خسارت احتمالی تامین خواسته را صادر کند:
– دعوا مستند به سند رسمی باشد.
– دعوا مستند به اوراق تجاری وا خواسته شده از قبیل چک و سفته باشد.
– دعوا خواسته را در معرض تهدید قرار دهد.

و مورد دیگر، در صورتی که خواهان خسارت احتمالی را تودی کند به صندوق دادگستری، دادگاه مکلف به صدور قرار تامین خواسته است.
در خیلی از موارد است که برای اجرای تامین خواسته میتوانیم درخواست کنیم که تامین خواسته و توقیف اموال یا دستور موقت مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال قبل از ابلاغ به خوانده، اجرا شود که این امر بسیار متداول است، فقط به خاطر اینکه خواسته در معرض تهدید قرار نگیرد.

باتشکر از همراهی شما. شما میتوانید با تماس به دفتر وکالت ما، از وکیل و مشاور حقوقی ما مشاوره حقوقی بگیرید.

درخواست تامین خواسته



:: موضوعات مرتبط: ویدیو , ,
:: برچسب‌ها: تامین خواسته , درخواست خواسته , وکیل خواسته , مشاور حقوقی خواسته , دفتر وکالت خواسته , دعوا خواسته , خواسته دادگستری , اوراق تجاری , جریان دادرسی , چک و سفته , صدور تامین خواسته , توقیف اموال , آیین دادرسی , ویدیو حقوقی , کلیپ وکیل ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

به موجب ماده 656 قانون مدنی (وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید) از این تعریف و مواد قانونی نتایجی بدست می آید که در شناخت ماهیت و اوصاف وکالت اهمیت ویژه دارد.

1- اثر عقد وکالت اعطای نیابت است، بدین معنی که موکل اقدام وکیل را در مورد انجام اعمال حقوقی به منزله اقدام خود می داند و به او اختیار می دهد که به نام و حساب موکل تصرفاتی انجام دهد. بنابراین وکیل نسبت به آثار اموری که انجام میدهد در حکم واسطه است و آنچه میکند، برای موکل است: تعهد هایی که پذیرفته است بر موکل تحمیل میشود و اگر نفعی در بین باشد برای اوست.
بطور معقول، عمل حقوقی را که وکیل انجام میدهد بنام موکل است، یعنی در قرارداد از او نام می برد تا طرف دیگر بداند با چه کسی پیمان می بندد، ولی گاهی نیز موکل در این رابطه پنهان می ماند: قرارداد به حساب موکل و بنام وکیل منعقد می شود و خود او عهده دار اجرای تعهد های ناشی از عقد میگردد (قانون 196 قانون مدنی) در قانون تجارت نیز با اینکه حق العمل کار به اسم خود و به نام و حساب آمر معامله میکند، (ماده 357) قانونگذار آن را در حکم وکالت می داند.

2- وکالت در زمره عقود اذنی است: بدین معنی که اثر مستقیم آن ایجاد اذن است، اختیاراتی که به وکیل تفویض میشود و او به طور صریح یا ضمنی آن را می پذیرد. به همین اعتبار نیز وکالت جایز است و هیچ التزامی برای موکل و وکیل ایجاد نمیکند و با فوت و حجر یکی از آنان نیز منفسوخ میشود. مگر اینکه وفق ماده 679 قانون مدنی وکالت وکیل یا عدم عزل در ضمن عقد لازم شرایط شده باشد.

3- وکالت عقدی است مجانی، بدین معنی که در برابر تفویض اختیار به وکیل عوضی قرار نمیگیرد، ولی کاری که وکیل به نیابت انجام میدهد رایگان نیست، مگر اینکه در عقد شرط شده باشد (ماده 677 قانون مدنی) بنابراین اگر نسبت به میزان دستمزد وکیل قراردادی نباشد، این مبلغ تابع عرف و عادت یا اجرت المثل کار انجام شده است (ماده 676 قانون مدنی).

4- با اینکه اعطای نیابت به وکیل با توجه به شخصیت او انجام می شود، موکل میتواند شخصی را وکیل کند و به او اختیار دهد تا وکیلی برای موکل انتخاب کند. این اختیار حق توکیل مینامند. بیگمان دادن حق توکیل اقدامی است خطرناک و به همین دلیل بعضی آن را مجاز نمی دانند. برای پرهیز از هرگونه سوء استفاده و هشدار به توکیل وجود حق توکیل را خلاف اصل و نیازمند تصریح موکل یا دلالت قرائن خاص اعلام میکند، در ماده 672 قانون مدنی آمده است: وکیل در امری نمیتواند برای آن امر به دیگری وکالت دهد، مگر اینکه صریحاً یا به قرائن وکیل در توکیل باشد و ماده 673 قانون مدنی برای حمایت از موکل مقرر می دارد. اگر وکیل که  وکالت در توکیل گذاشته انجام امری را که در آن وکالت دارد به شخص ثالث واگذار کند هر یک از وکیل و شخص ثالث در مقابل موکل نسبت به خساراتی که مسبب محسوب می شود مسئول خواهد بود.

5- وکالت به استناد ماده 678 به طرق ذیل مرتفع می شود: -عزل موکل -به استعفای وکیل -به فوت یا جنون وکیل یا موکل

6- به استناد ماده 683 قانون مدنی هرگاه متعلق وکالت از بین برود یا موکل عملی را که مورد وکالت است خود انجام دهد یا بطور کلی عملی منافی با وکالت وکیل باشد به جا آورد، مثل اینکه مالی را که فروش آن وکالت داده بود خود وکالت منسوخ می شود.

لازم به ذکر است که شما میتوانید در صورت داشتن سوالی، با مشاور حقوقی این دفتر وکالت مشاوره رایگان داشته باشید.

عقد وکالت



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: عقد , عقد وکیل , عقد دفتر وکالت , عقد مشاور حقوقی , عقد قانون , قانون گذار , وکالت , وکیل خوب , وکیل تهران , وکیل دادگستری , وکیل پایه یک , موکل , تعهد وکیل , اجرت المثل , دستمزد وکیل , شخص ثالث , قانون مدنی , قانون اساسی , وکالت ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

باسلام خدمت بینندگان این ویدیو. موضوع این ویدیو در خصوص شرایط تحقق ارث است. ارث با مرگ حقیقی و یا مرگ فرضی متوفا ایجاد میشود.

مالکیت ورثه نسبت به ترکه متوفا مستقر نمیشود، مگر پس از ادای حقوق و دیونی که بر ترکه متوفا وجود دارد. حقوق و دیونی که بر ترکه متوفا وجود دارد عبارت است از:
– قیمت کفن و دفن میت، و حقوقی که متعلق است به اعیان ترکه مثل عینی که متعلق به حق است
– دیون و واجبات مالی متوفا
– وثایای میت تا ثلث ترکه که بدون اجازه ورثه نافذ نخواهد بود
و در خاتمه پس از ادای دیون مالکیت ورثه بر ترکه محقق میشود و ورثه میتوانند نسبت به تقسیم ترکه اقدام لازم را انجام بدهند.

شما عزیزان میتوانید با وکیل و مشاور حقوقی ما در پرونده های حقوقی خود راهی آسان تر را بروید و این دفتر وکالت با وجود وکیل پایه یک دادگستری به خوبی میتواند در کنار شما خوبان باشد.

شرایط تحقق ارث



:: موضوعات مرتبط: ویدیو , ,
:: برچسب‌ها: تحقق ارث , شرايط ارث , وکيل ارث , دفتر وکالت ترکه , مشاور خانوادگي , ثلث ترکه , اجازه ورثه , حقوق و ديون , ويديو حقوقي , ويديو آموزشي , مالکيت ورثه , کفن و دفن , ترکه متوفا ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

سرقفلی را با توجه به قانون سال 1376 میتوان شرح ذیل تعریف کرد: وجهی است که مالک محل تجاری در آغاز اجاره، ما علاوه بر اجور، از مستاجر میگیرد تا محل را به او اجاره دهد، یا مستاجری که حق انتقال به غیر دارد و به موجر سرقفلی پرداخته، در قبال انتقال منافع به مستاجر دست دوم از او دریافت میکند. و یا مستاجری که به موجب شروط ضمن عقد، امتیازاتی دارد که مانع از تخلیه عین مستاجره به وسیله موجر است، در قبال اسقاط این امتیازات و استرداد مورد اجاره به مالک، از وی میگیرد.

به این ترتیب ملاحطه میشود که سرقفلی پدیده ای است ناشی از اعمال اراده آزاد طرفین عقد اجاره و ایجاد آن به هیچ وجه جنبه قهری و خود به خود ندارد و قوای عمومی هم به هیچ عنوان در ایجاد یا تعیین میزان آن دخالتی ندارند، مگر در حدی که در ماده 10 قانون موجر و مستاجر مصوب 1376 آمده که به تفکیک در مقالات بعدی به آن خواهیم پرداخت.

باتشکر از اینکه در این مقاله با ما همراه بودین. لازم به ذکر است که شما میتوانید با وکیل و دفتر وکالت ما در راه های حقوقی خود راهی امن تری را بپیمایید و این افتخار را به ما بدهید تا ما با مشاور حقوقی خود بتوانیم مشاوره رایگان در خدمتتون باشیم.

سرقفلی



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: خرید سرقفلی , فروش سرقفلی , سرقفلی تجاری , سرقفلی اداری , وکیل ملکی , وکیل سرقفلی , مشاور ملکی , وکیل پایه یک , وکیل دادگستری , وکیل خوب , وکیل تهران , موجر و مستاجر , ماده 10 , قرارداد ملکی , انتقال سرقفلی , مشاوره رایگان ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری بدین صورت، جرم کلاهبرداری را تعریف نموده است. (هر کس از راه حیله و تقلب، مردم را به وجود شرکت ها یا تجارتخانه ها یا کارخانه ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی، فریب دهد یا به امور غیر واقعی امیدوار نماید یا از حوادث و پیش آمدهای غیر واقعی بترساند و یا اسم و عنوان مجحول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد و یا حوالجات یا قبوض یا مفاصا حساب و امثال آنها را تحصیل کرده و از این را مال دیگری را ببرد، کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش، به حبس از 1 تا 7 سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است، محکوم می شود).

لازم به ذکر است که شما میتوانید در مسیر های سخت سهت حقوقی خود روی وکیل و مشاور حقوقی ما حساب باز کرده و این افتخار را به ما بدهید، که این دفتر وکالت بتواند در پرونده های سخت شما در کنارتان باشد.
بدین ترتیب که ملاحظه میشود قانون تعریفی از جرم کلاهبرداری ارائه نکرده است و در ماده صد را ذکر به بیان و ذکر برخی از مصادیق جرم نموده که با توجه به همین مصادیق میتوانیم تعریف زیر را از جرم کلاهبرداری ارائه دهیم.
کلاهبرداری عبارت است از، بردن مال دیگری از طریق توسل توأم با سوء نیت به وسایل یا عملیات متقلبانه.

با توجه به این تعریف، شروع به کلاهبرداری موضوع ماده 2 و ماده 1، قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری، عبارت خواهد بود از: توسل توأم با سوء نیت به وسایل یا عملیات متقلبانه برای بردن مال دیگری.

شرایط لازم برای تحقق جرم کلاهبرداری
از میان همه شرایطی که وجود آنها برای تحقق جرم کلاهبرداری ضروری است، 3 شرط مهم وجود دارد که عبارت است از:
– متقلبانه بودن وسایلی که کلاهبردار از آن ها برای اغفال دیگری استفاده میکند.
– اغفال شدن و فریب خوردن قربانی، که مستلزم عدم آگاهی ولی نسبت به متقلبانه بودن وسایل مورد استفاده مجرم می باشد.
– تملق مال برده شده به دیگری.

در خصوص جرم کلاهبرداری وصور خاص، مطالب بسیار زیادی موجود و قابل بحث می باشد، که در مقالات دیگر به تفصیل آن خواهیم پرداخت.

کلاهبرداری



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: کلاهبردار , وکیل کلاهبرداری , دفتر وکالت کلاهبرداری , مشاور حقوقی کلاهبرداری , سوء نیت , فریب خوردن , جزای نقدی , ابزار کلاهبرداری , جنس تقلبی , جرم کلاهبرداری , اختلاس , مال دیگران , قانون مجازات کلاهبرداری , قانون مجازات اسلامی , قانون مجازات ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

باسلام خدمت بینندگان این ویدیو. موضوع این ویدیو در خصوص مواردی است که زن میتواند بدون اجازه شوهر از دادگاه درخواست طلاق کند.

به استناد ماده 30-11 قانون مدنی، در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجیت بشود، زوج میتواند در دادگاه اقامه دعوا بنماید و در صورت اثبات عسر و حرج، دادگاه زوج را ملزم به طلاق میکند. در صورت عدم حضور زوج، از طرف دادگاه مامور در دفتر خانه حاضر و ذیل دفتر طلاق را امضا میکند.
موارد عسر و حرج به تبصره ماده 30-11 عبارت است از: ترک زندگی خانوادگی زوج به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب در یک سال، ابتلا زوج به اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی بصورتی که قابل ترک نباشد و یا در مدتی که دادگاه معین میکند زوج نسبت به ترک اقدام نکند، در مواردی که زوج محکوم به حبس از 5 سال و بیشتر میشود، در مواردی که زوج مرتب زوجه را مورد ضرب و شت قرار میدهد یا سوء رفتار زوج بصورتی که برای زوجه قابل تحمل نباشد، ابتلا زوج به بیماری های صعب و العلاج که زندگی مشترک را مختل میکند.

باتشکر از اینکه با ما همراه بودین. شما عزیزان میتوانید با تماس به دفتر وکالت ما و یا طرح سوال در انجمن، از وکیل و مشاور حقوقی ما مشاوره رایگان بگیرید.

طلاق به درخواست زوجه



:: موضوعات مرتبط: ویدیو , ,
:: برچسب‌ها: اقامه دعوا , تمکین زوجه , دفتر وکالت خانوادگی , سوء رفتار زوج , صعب و العلاج , ضرب و شت , طلاق توافقی , طلاق زوجه , عسر و حرج , قانون مدنی , ماده 30-11 , مشاور حقوقی طلاق , مشاور خانوادگی , مشاوره رایگان , وکیل طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

در سیستم بانکداری کنونی ما، ضمانت نامه ها از هر چیز دیگری برای استفاده از تسهیلات بانکی مهم تر است، البته این را هم باید خاطر نشان کرد که این ضمانت نامه ها در بسیاری از مواقع فقط جنبه رسمی داشته و برای خیلی از افراد با اصطلاح بانفوذ جایگاهی ندارد! ضمانت نامه بانکی عبارت است از تعهد غیر قابل برگشت یک بانک به پرداخت وجه مورد ضمانت، که در صورت عدم ایفای تعهدات تحت قرارداد توسط شخص ثالث برای بازپسگیری آن تسهیلات استفاده میشود.

ضمانت نامه بانکی تعهدی است که بانک در قبال قرارداد متقاضی با کارفرما صادر می نماید و در صورت درخواست کارفرما به هر دلیل بانک وجه ضمانت نامه را بدون قید و شرط به کارفرما (ذینفع) پرداخت می نماید. ضمانت‌ نامه‌ های بانکی در سطح داخلی و بین‌المللی اقسام مختلفی دارند که حسب توافق طرفین، تنظیم و اجرا می‌شوند. صدور ضمانت‌نامه عمل تجاری محسوب می‌شود. هرچند این اسناد، با برات و اسناد قابل انتقال دیگر مثل چک و سفته تفاوت دارند. لازم بذکر است که شما میتوانید با عضویت در سایت و طرح سوال در انجمن ما، از وکیل و مشاور حقوقی ما مشاوره رایگان بگیرید.

انواع ضمانت نامه بانکی

- ضمانت نامه شرکت در مناقصه / مزایده
معمولاً هنگام خرید کالا و اجرای طرحها و یا در حالت فروش کالاها در سطوح بین المللی بخصوص در بخش های دولتی و عمومی سازمانها و دستگاه های ذیربط موظفند مراتب را از طریق جراید و رسانه های گروهی اعلام نموده تا پیشنهاد کنندگان با ارائه بهترین پیشنهاد بتوانند در مناقصه یا مزایده شرکت نمایند. پیشنهاد کنندگان می بایست با ارائه ضمانتنامه و مشخصات فنی و پیشنهاد قیمت، جدی بودن قصد شرکت خود را اعلام نمایند و همچنین نشان دهند که آنها قصد خارج شدن از تشریفات مناقصه / مزایده قبل از اتمام آن را نداشته و یا در صورت برنده شدن در مناقصه یا مزایده قرارداد متعاقب آن را امضا خواهند نمود.
- ضمانت نامه حسن انجام کار/ تعهدات
از نظر ماهیتی می توان ضمانتنامه حسن انجام کار (GPG) را همتای اعتبارات اسنادی تلقی کرد. همانگونه که یک اعتباراسنادی، پوشش پرداختی را از طرف خریدار در صورت عملکرد صحیح فروشنده بر اساس شرایط مندرج در اعتباراسنادی برعهده دارد، یک ضمانتنامه حسن انجام کار نیز پوشش پرداخت واردکننده یا کارفرما در حالتی که صادرکننده یا پیمانکار تعهدات خود را ایفا نکرده یا بموقع و یا کامل و مناسب عمل ننماید را تضمین می نماید. مبلغ ضمانتنامه حسن انجام کار در صدی از مبلغ قرارداد منعقده می باشد و میزان آن بر اساس توافق طرفین تعیین و اعلام می شود که معمولا ً بین ۵ تا ۱۰ درصد است اما با توجه به شرایط قرارداد درصد آن می تواند افزایش یابد.
- ضمانت نامه پیش پرداخت
در اغلب قراردادهای پایه ای و اصلی، صادرکننده یا پیمانکار برای دریافت درصدی از ارزش قرارداد که معمولاً بین ۵ تا ۳۰ درصد است با کارفرما یا خریدار به توافق می رسند زیرا طرف قرارداد نیاز به پیش دریافت دارد تا بتواند از این طریق منابع مالی لازم و اولیه را جهت اجرای تعهدات و یا قرارداد خود تامین نماید. در مقابل واردکننده و یا کارفرما به منظور پرداخت چنین مبلغی نیاز به تضمین دارد که این تضمین از طریق ارائه ضمانتنامه پیش پرداخت (APG) تامین می شود.
- ضمانت نامه استرداد کسور وجه الضمان
معمولاً در قراردادهای ساخت یا پروژه ای، مبالغی بعنوان پرداخت های میانی انجام می شود اینگونه پرداخت ها در زمانیکه مهندسی پروژه تائید می کند که قسمتی از پروژه به اتمام رسیده یا تائید آزمایش نصب فاز مربوطه ارائه شده صورت می گیرد. این پرداخت های میانی پیمانکار را قادر می سازد تا نقدینگی لازم را در طول مدت انجام عملیات پروژه در اختیار داشته باشد از طرفی کارفرما، درصدی از این مبالغ پرداختی را که بین ۵ تا ۱۰ درصد است با توجه به حجم پروژه نزد خود نگه می دارد تا در نهایت پس از پایان پروژه و پس از اطمینان از حسن اجرای کار و انجام عملیات مربوطه، مبالغ مکسوره را بنفع پیمانکار آزاد نماید. کارفرمایان و پیمانکاران اغلب موافقت می کنند که این مبالغ کسر شده که به کسور  وجه الضمان معروف است بنفع پیمانکار آزاد نماید، مشروط به اینکه در مقابل ضمانتنامه ای تحت عنوان ضمانتنامه استرداد کسور وجه الضمان صادر شود. ضمانتنامه استرداد کسور وجه الضمان می تواند در صورتی که پیمانکار از تعهد خود در مورد اتمام پروژه قصور ورزید مورد مطالبه قرار گیرد.
- ضمانت نامه گمرکی
این نوع ضمانتنامه زمانی کاربرد پیدا می کند که متقاضی صدور ضمانتنامه درخواست حضور در نمایشگاه بین المللی در کشوری دیگر را دارد و یا در زمانی که برای پروژه نیاز به ورود تجهیزات خاص بطور موقت باشد، برای اینکه متقاضی ضمانتنامه حقوق گمرکی را پرداخت نکند مبادرت به تقاضای صدور این نوع ضمانتنامه بنفع گمرک کشور میزبان می نماید. گمرک کشور مربوطه در صورتی که کالای مورد نظر در زمان مقرر از کشور خارج نشود و یا اینکه حقوق و عوارض گمرکی پرداخت نشود می تواند ضمانتنامه مورد بحث را مورد مطالبه قرار دهد.
- ضمانت نامه تعهد پرداخت
یک ضمانتنامه می تواند برای پوشش موارد بسیاری از تعهدات پرداخت صادر شود مثلاً در ارتباط با تضمین قرارداد فروش، قراردادهای اجاره، قرارداد های ساخت، وام، اوراق قرضه یا هر تعهد مالی دیگری می توان از ضمانتنامه تعهد پرداخت استفاده نمود. در سالهای اخیر تقاضای صدور ضمانتنامه های تعهدات جهت جایگزینی با اعتباراسنادی بطور چشمگیری افزایش یافته است و تفاوت دو ابزار در این است که تسویه حساب و پرداخت تحت اعتبارات اسنادی عادی زمانی انجام می شود که دیگر طرفهای درگیر در اعتباراسنادی وظایف تعریف شده خود را به تحقق رسانده باشند، در حالیکه ذینفع یک ضمانتنامه تعهد پرداخت، در وهله اول باید وجه را از خریدار یا متعهد اصلی دریافت نماید و در صورتیکه خریدار در پرداخت خود قصور ورزد ذینفع با مراجعه به بانک می تواند وجه ضمانتنامه را مطالبه نماید.
- سایر ضمانت نامه ها
ضمانتنامه های بانکی علاوه بر پوشش ریسکهای مختلف که در بالا به آن اشاره شد می تواند برای پوشش بسیاری دیگر از انواع خطرات که در مبادلات تجاری و بین المللی وجود دارد مورد استفاده قرار گیرد. ضمانتنامه های قضایی که یکی از مهمترین انواع آنها (ضمانتنامه رفع توقیف کشتی) می باشد را می توان از این گروه برشمرد.

ممنون از اینکه در این مقاله با ما همراه بودین، شما میتوانید برای انجام شکایات و موفقیت در مسیر حقوقی خود روی دفتر وکالت ما حساب کرده و ما با وجود وکیل پایه یک دادگستری و تجربه فراوان در عرصه های مختلف حقوقی، در کنار شما باشیم.

ضمانت نامه بانکی

 



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: خرید ضمانت نامه , ضامن مشاور حقوقی , ضامن وکیل , ضمانت استرداد وجه , ضمانت نامه تعهدات , ضمانت نامه مزایده , ضمانت نامه مناقصه , ضمانت نامه وکالت , ضمانت نامه پرداخت , ضمانت نامه گمرکی , ضمانت وکیل , ضمانت پیش پرداخت ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

متن دلخواه شما

مشاور حقوقی