نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

موضوع این ویدیو در مورد مطالبه مهریه است. خانوم ها و آقایان بسیاری که سوالاتی در خصوص مهریه برایشان پیش می آید، این است که آیا فقط مهریه تا 110 سکه تمام بهار آزادی قابل مطالبه هست یا خیر؟

به استناد ماده 22 قانون حمایت از خانواده هرگاه مهریه در زمان وقوع عقد تا 110 سکه تمام بهار آزادی یا معادل آن باشد، مشمول قانون نحوه محکومیت های مالی و ماده 3 آن خواهد بود. بیش از 110 سکه بهار آزادی در صورتی قابل مطالبه خواهد بود که ملاعت زوج اثبات شود. به این صورت که خانوم ها میتوانند نسبت به تمام مهریه خود اقدام به تنظیم دادخواست و اقامه دعوا کنند، و دادگاه هم حکم پرداخت تمام آن را صادر خواهد کرد، اما در زمان اجرا تا 110 سکه بهار آزادی در صورت عدم تمکن مالی زوج مشمول قانون نحوه محکومیت های مالی خواهد بود.

شما میتوانید در انجام امور خانوادگی خود روی وکیل و مشاور حقوقی ما حساب باز کنید، و این دفتر وکالت را یار و همراه خود بدانید.

مطالبه مهریه



:: موضوعات مرتبط: ویدیو , ,
:: برچسب‌ها: تمکن مالی , دفتر وکالت خانوادگی , سکه بهار آزادی , قانون مهریه , محکومیت مالی , مشاور خانوادگی , مهریه , وکیل خانوادگی , وکیل طلاق , وکیل مهریه ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

مرجع درخواست تخلیه در مورد اسناد عادی مجتمع شورای حل اختلاف محل وقوع مورد اجاره است. رسیدگی به درخواست تخلیه موضوع ماده ٢ قانون موجر و مستاجر از سال ٧۶ بدون رعایت تشریفات دادرسی مدنی و فوری و بدون تعیین وقت به عمل می آید. لازم به ذکر است که شما عزیزان میتوانید با مشاوره رایگان این دفتر وکالت در انجام امور ملکی خود آسوده تر قدم بردارید.

رییس حوزه پیش صدور دستور تخلیه باید مالکیت موجر را احراز کند. اجرای دستور تخلیه صادره وسیله مقام قضایی نیاز به صدور اجراییه ندارد و توسط مامور، ابلاغ و اجرا می گردد. به اسناد ماده ۶ آیین نامه مامور مکلف است ظرف ٢۴ ساعت نسبت به ابلاغ دستور تخلیه اقدام و مهلتی که مستاجر برای تخلیه دارد ٣روز میباشد.
ضمانت اجرای عدم رعایت این مواعد از جانب قضات یا مامورین مجازات انتظامی یا اداری است. شایان ذکر است موجر قبل از اجرا میبایست مبلغ ودیعه مستاجر به صندوق دولت واریز نماید.

گفتنی است که شما عزیزان برای صحبت حضوری با وکیل پایه یک دادگستری باید با دفتر تماس گرفته و وقت مشاوره خود را با مشاور حقوقی ما تایین نمایید.

مراحل درخواست تخلیه



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: تخلیه ملک , تخلیه ملک اداری , تخلیه ملک تجاری , تخلیه ملک مسکونی , دادرسی مدنی , درخواست تخلیه , دستور تخلیه , دفتر وکالت ملکی , شورای حل اختلاف , صندوق دولت , مالکیت موجر , مستاجر , مشاور حقوقی ملکی , موجر , وکیل تخلیه , وکیل ملکی ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

موضوع این ویدیو در مورد ماده 13 قانون صدور چک میباشد، در مواردی که صادر کننده چک قابل تعقیب کیفری نیست و دارنده چک باید از طریق تنظیم دادخواست با خواسته ی مطالبه وجه میتواند علیه صادر کننده چک اقدام قانونی انجام دهد. لازم به ذکر است که شما عزیزان برای راحتی در همچین اموری، میتوانید روی وکیل و مشاور حقوقی ما حساب باز کنید.

در مواردی که صادر کننده چک قابل تعقیب کیفری نیست عبارت است از:
الف) در صورتی که ثابت شود چک بصورت سفید امضاء صادر شده است.
ب) هرگاه در متن چک، وصول آن نیازمند شرطی باشد.
ج) چنانچه در متن چک قید شده باشد که چک بابت تنظیم انجام معامله یا نیازمند به انجام تعهدی است، و چنانچه بدون قید در متن چک ثابت شود که چک برای تنظیم انجام معامله یا انجام تعهد است.
ح) در صورتی که ثابت شود، چک بدون تاریخ و یا تاریخ تنظیم چک مقدم بر تاریخ چک باشد.

گفتنی است که شما میتوانید با دفتر وکالت ما تماس بگیرید و از وکیل پایه یک دادگستری ما مشاوره رایگان بگیرید.

ماده 13 قانون صدور چک



:: موضوعات مرتبط: ویدیو , ,
:: برچسب‌ها: تاریخ چک , تعقیب کیفری , تنظیم چک , دفتر وکالت کیفری , سفید امضا , صادر کننده چک , صدور چک , قانون چک , ماده 13 , مشاور حقوقی کیفری , مطالبه مالی , وصول چک , وکیل چک , وکیل کیفری ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

شما عزیزان میتوانید با دریافت آخرین نسخه از برنامه اندروید وکیل، بدون نیاز به روندی طولانی وارد سایت شوید، و از اخبار و مقالات ما مطلع شوید.

همچنین شما میتوانید در این برنامه به راحتی در سایت عضو شوید و با طرح سوال در انجمن، از مشاور حقوقی این دفتر وکالت ، مشاوره رایگان بگیرید.

برنامه اندروید وکیل

 

دریافت با لینک مستقیم



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: انجمن حقوقی , اپلیکیشن وکیل , برنامه حقوقی , برنامه مشاور حقوقی , برنامه مشاوره , برنامه وکالت , برنامه وکیل , نسخه اندروید سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

افراد برای تقسیم ترکه و گرفتن سهم ارث خودشان، ابتدا باید گواهی انحصار وراثت تهیه کنند. لازم به ذکر است که شما عزیزان میتوانید با مراجعه به دفتر وکالت ما، از مشاور حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری ما، راهنمایی بگیرید.

مدارک لازم برای اخذ گواهی انحصار وراثت شامل: اصل شناسنامه و کارت ملی فرد فوت شده، اصل شناسنامه و کارت ملی ورثه، استشهاد محلی و اصل گواهی فوت میباشد.
بعد از تهیه مدارک یکی از ورثه به نمایندگی از سایر وراث، به شورای حل اختلاف مراجعه میکند، و با ارعه مدارک و نشر آگهی و همینطور با گذشت یک ماه از تاریخ نشر آن آگهی، گواهی انحصار وراثت صادر میشود.
افراد با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت میتوانند نسبت به تقسیم ترکه و گرفتن حق سهم و ارث خودشان اقدام کنند.
شما با طرح سوال در انجمن این سایت میتوانید، از وکیل مجرب ما مشاوره رایگان بگیرید.

اخذ گواهی انحصار وراثت



:: موضوعات مرتبط: ویدیو , ,
:: برچسب‌ها: اخذ گواهی , تقسیم ترکه , دفتر وکالت وراثت , شورای حل اختلاف , مدارک انحصار وراثت , مراحل اخذ گواهی , مشاور حقوقی ترکه , وکیل ارث , گواهی انحصار وراثت ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

به نقل از هرودت مورخ نامی آورده شده است: بیش از هر چیز، دادگستری مورد توجه ایرانیان بوده است. چنانچه مردی بسیار بزرگ و باهوش که دیوکیس نام داشت، میان قوم ماد قد برافراشت. مادها او را در دهکده خود به عنوان قاضی برگزیدند. ساکنان دهکده های دیگر نیز به سوی او شتافتند و دعاوی خود را به داوری او واگذار نمودند. روزی رسید که مردم به هیچکس جز او برای مرافعات خود رو نمی آوردند. سرانجام در یک انجمن همگانی به پادشاهی انتخاب شد. آری او کورش بنیادگذار سلسله هخامنشی بود.

در زمان سلطنت داریوش، وی دستور داد که یک قانون مدنی کامل از روی قوانین کشورهای تابعه و قوانین ایران تهیه و مورد عمل قرار دهند که بعدها همان قانون پایه گذار قانونگذاران روم و سایر کشورهای جهان گردید. چنانچه افلاطون، قانون ایرانی را بعنوان نمونه ای از عقل و درایت، توصیف کرده است.
عدالت در زمان هخامنشیان توسط دادگاههایی که به ریاست سران طبقات جامعه تشکیل میشد اجراء میگردید. آنان در آراء و احکام قضایی خود به سنن کهن و قوانینی که (داتا) نامیده می شد استناد میکردند. دادگاههای رسمی دیگری وجود داشت که داوران آنها به (داته برا) مرسوم بودند و مستقیماً از طرف پادشاه منصوب میشدند و شغل آنان نیز مورثی بود.

موروثی بودن قضات، نشان از آن دارد که استبداد ایرانی، به مفهومی که نزد غربی ها معروف است،‌ نبوده و چنانچه وراثت در میان قضات موجب می شده است که نظمی اجتماعی در میان مسعولین اصلی قضاوت در کشور وجود داشته باشد که خارج از حیطه اختیار شاه بوده است و شاه مجبور به پیروی از آن می شد. به همین جهت امکان آن نبود که شاه هرکس را که می پسندد و دوست دارد، نصب کند و از طرف دیگر مجبور بود که کارها و تصمیماتش را با این قضات هماهنگ نماید.
کورش از زبان استاد خود گفته است: عدالت آن است که به مقتضای قانون و حق باشد و هرچه را از راه حق منصرف شود ستم و بی عدالتی است و قاضی عادل آن است که فتوایش به اعتبار قانون و مطابق حق باشد.

شورای مشورتی شاهی
شورایی از داوران شاهی که برای مدت عمر تعیین میشدند در مسائل مشکل حقوقی به او کمک میکردند این شورا خود نیز حق داوری داشت و شاه مراقب بود که مبادا در احکام آنها تجاوزاتی روی دهد. این مسئله هم تأکید دیگری است بر نظام غیر استبدادی حکومت و قضاوت. چرا که وجود قضاتی مادام العمر مانع آن می شد که قضات برای ترس از برکنار شدن، مخالف حق و قانون عمل کنند و یا بر طبق رضایت شاه عملی نادرست را مرتکب شوند.

نقش و اختیارات شاه
درزمان هخامنشیان چون ریاست عالیه امور قضایی کشور برعهده شاه بود، او بزرگترین داور محسوب شده و احکام نهایی با رأی و صلاحدید او صادر میشد. شاه میتوانست مجرم را عفو نموده یا در مجازات وی تخفیف داده و یا مجازاتی دیگر غیر از آنچه که در قانون پیش بینی شده بود مقرر نماید و حتی کیفرهای دیگر را نیز به نحوی که صلاح میدید در مورد مجرمین به مورد اجرا میگذاشت. چنین حقی معمولا در همه قوانین کشورها، بصورت های کم یا زیاد وجود دارد و عالی ترین فرد اجازه نقض حکم را داراست. چنانچه رئیس جمهور در کشور آمریکا می تواند حکم اعدام را نقض کند و یا حتی برخی قوانین کنگره را نقض کند.

آئین دادرسی و روش محاکمه
در زمان هخامنشیان برای آنکه کار محاکمات به درازا نکشد برای هر نوع دعوی مدت زمان معینی مقرر شده بود که می بایست در ظرف آن مدت حاکم صادر شود. همچنین به طرفین دعوی پیشنهاد سازش از طریق داوری میکردند تا دعوایی که میان انها اتفاق افتاده است توسط داور و به طرفین مسالمت آمیز حل و فصل شود.

باتشکر از اینکه در این مقاله با ما همراه بودین. شما میتوانید برای انجام امور حقوقی خود روی وکیل و مشاور حقوقی ما حساب باز کنید، و این اطمینان را داشته باشید که این دفتر وکالت میتواند در سخت ترین شرایط در کنار شما باشد.

قانون در زمان کورش



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: آئین دادرسی , حکومت کورش , دادگاه هخامنشی , دفتر وکالت کورش , سخن افلاطون , قانون ایرانی , قانون کورش , قضات هخامنشی , قوانین هخامنشی , قوانین پادشاه , مجازات دوران هخامنشی , مشاور حقوقی کورش , منشور کورش , وکیل کورش ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

پولشویی در تعریف سازمان پلیس کیفری، عبارت است از هر نوع عمل یا اقدام به عمل، که برای مخفی کردن یا تغییر ظاهر و هویت عایدی های نامشروع، به طوری که وانمود شود از منابع قانونی سرچشمه گرفته است. تصویب لایحه مبارزه با پولشویی در دولت های قبل و تصویب آن در مجلس هفتم، از اقداماتی می باشد که می تواند گام مهمی در اجرایی نمودن اصل ۴۹ قانون اساسی کشور باشد. شما عزیزان میتوانید با بهره گیری از تخصص وکیل و مشاور حقوقی ما برای حل مشکل هایتان کمک بگیرید.

واژه پولشویی « money Launderiny » .جدیداً وارد مفاهیم اقتصادی و مشمول جرایم گردید. گفته می شود این اصطلاح مالکیت مافیا بر دستگاه های لباسشویی سکه ای در آمریکا گرفته شده است در دهه ۱۹۲۰ گانگسترها مبالغ هنگفتی به صورت نقد از راه اخاذی، فحشا، قمار، قاچاق، مشروبات الکلی و… به دست می آوردند و ناچار بودند منبعی برای وجوه غیر قانونی خود معرفی نمایند
یکی از راه های رسیدن به این هدف، خرید واحدهای تجاری قانونی و تلفیق عایدات غیرقانونی خود با عایدات قانونی و مشروعی بود که آنها از این مرکز تجاری به دست می آوردند. دستگاه های رختشویی سکه ای به این دلیل انتخاب شدند که از طریق این دستگاهها روزانه وجوه نقد زیادی کسب می شد و حساسیتی هم بر نمی انگیخت. در قضیه واترگیت در سال ۱۹۷۳ در آمریکا، برای نخستین بار اصطلاح پولشویی وارد مطبوعات شد و در سال ۱۹۸۲، به متون قضایی و حقوقی آمریکا راه یافت.
پولشویی یک پدیده جهانی است که از طریق جامعه مالی بین المللی صورت می گیرد. برای بیان اهمیت میزان پولشویی در جهان، به بعضی از آمارهای ارائه شده توجه بفرمایید. براساس گزارش کمیسیون بانکی icc در دهلی نو به تاریخ دسامبر ۲۰۰۳، آخرین آماری که از میزان پول حاصل از جنایت ارائه شد، مبلغی حدود ۷۸ تریلیون دلار اعلام گردید.
براساس تحقیق صندوق بین المللی پول، جمع فعالیت های پولشویی برای تطهیر درآمدهای حاصل از جنایت بین ۲ تا ۵ درصد درآمد ناخالص داخلی دنیا GDP را تشکیل می دهد.
طبق آمار دیگر در اروپا و آمریکا، قاچاقچیان در دقیقه ۲۳۱۵۵ دلار درآمد دارند و موفق می شوند ۹/۹۹% آن را به حساب های امن بانکی بسپارند.
سازمان توسعه و همکاریهای اقتصادی در سال ۱۹۹۳ از تطهیر سالانه دست کم ۸۵ میلیارد دلار سود حاصله از قاچاق مواد مخدر خبر می دهد.

پولشویی در اصل فرایندی است که صاحبان دارایی های غیرقانونی، ثروت و دارایی های خود را به صورت قانونی جلوه می دهند و به عبارتی پول کثیف، غیرقانونی و نامشروع در چرخه ای از مبادلات قانونی گذارده می شود تا پس از خروج از این چرخه قانونی و تمیز جلوه دهد.
قاچاق مواد مخدر مهم ترین بخش این پدیده است. کنفرانس ۱۹۹۴ سازمان ملل در مورد جنایت سازمان یافته، تجارت جهانی مواد مخدر را سالانه ۵۰۰ میلیارد دلار برآورد نموده یعنی بیش از تجارت جهانی نفت، اعتیاد به مواد مخدر ریشه در زخم های روانی و ناکامی های اجتماعی دارد که زندگی روزمره در جوامع، بر مردم وارد می کند.
بنابراین، تا آینده نزدیک مصرف گسترده مواد مخدر به رغم سرکوب ادامه خواهد یافت و تجارت آن را به سود آورترین تجارت ما و در اکثر جنایات دیگر تبدیل خواهد کرد. معاملات اسلحه، جعل اسکناس و اسناد مالی، باجگیری و اخاذی، کالاهای تقلبی، فروش کالاهای مسروقه، قاچاق اشیاء هنری و باستانی، و هر آنچه که دقیقاً به دلیل ممنوعیتش در یک محیط اجتماعی دارای ارزش افزوده می شود را می توان در واژه پولشویی جای داد.

لازم به ذکر است که شما یا عضویت در سایت میتوانید از وکیل این دفتر وکالت، در انجمن مشاوره رایگان بگیرید. ممنون که در این مقاله هم با ما همراه بودید.

پولشویی



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: آمار پولشویی , تجارت جهانی , دارایی غیر قانونی , دفتر وکالت , فعالیت پولشویی , قانون پولشویی , مبارزه با پولشویی , مجازات پولشویی , مشاور حقوقی , مشاور پول , واژه پولشویی , وکیل پولشویی , پول غیر قانونی ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

دفاع مشروع به این معنی میباشد که شخص مورد تجاوز، در صورت نداشتن وقت برای توسل به قانون به منظور رفع تجاوز، حق دارد با توان شخصی خود، از ناموس، جان و مالش دفاع کند. این دفاع را دفاع مشروع می گویند. لازم به ذکر است که شما میتوانید با تماس به دفتر وکالت ما از قوانین و حقوق جدید در این عرصه مطلع شوید.
در قانون مجازات اسلامی بحثی تحت عنوان دفاع مشروع بیان شده است. در دفاع مشروع اگر ثابت شود که فردی برای دفاع از خود در مقابل فرد ضارب ایستادگی کرده و اگر فرد ضارب زخمی و یا کشته شود، دفاع مشروع به حساب می آید.

البته با شرایطی خاص که در قانون نیز به آن اشاره شده است، از جمله اینکه دفاع با نوع حمله متناسب باشد و همچنین امکان گریز از صحنه جرم وجود نداشته باشد. در صورتی که شخصی مورد هجوم دیگری قرار گیرد و از خود دفاع کند، مجرم نخواهد بود. البته باید شرایط دفاع مشروع نیز وجود داشته باشد.

شرایط دفاع
باید دفاع با خطر و حمله متناسب باشد یعنی به‌ عنوان مثال کسی که با چوب به پای دیگری می‌زند، مضروب نمی‌تواند اقدام به کشتن او کند.
عمل ارتکابی نباید بیش از حد لازم باشد زیرا ارتکاب این عمل به منظور رفع خطر یا تجاوز است و بعد از اینکه در اثر اقدام متوسل به دفاع، تجاوز و خطر رفع شد، دیگر ادامه اعمالی که دارای وصف مجرمانه است لازم نیست.
دفاع وقتی جایز است که در لحظه هجوم یا تجاوز، ماموران در محل نباشند یا مداخله آنان در رفع تجاوز و خطر در همان لحظه ممکن و موثر نباشد.
تجاوز و خطر نباید ناشی از تحریک خود شخص باشد و عمل ارتکابی نباید بیش از حد لازم باشد و همچنین دفاع از نفس یا ناموس یا عرض و مال یا آزادی تن وقتی جایز است که او ناتوان از دفاع بوده و تقاضای کمک کند یا در وضعی باشد که امکان استمداد نداشته باشد.

در قوانین ایران موردی تحت عنوان اسلحه برای دفاع از خود و یا همان دفاع شخصی نداریم اما برخی از مقامات به موجب موقعیت شغلی خود و قوانین حفاظتی، دارای سلاح شخصی هستند که البته این را هم باید مد نظر قرار داد که داشتن سلاح برای اینگونه از افراد، مستلزم داشتن مجوز است. همچنین اگر فردی در خصوص دفاع از خود، فرد مهاجم را زخمی کند یا به قتل برساند، قابل مجازات نیست. البته باز هم اگر دارای شرایط فوق باشد و بتوان عمل او را دفاع مشروع تلقی کرد.
در این میان اگر فرد مدافع برای دفاع از خود سلاح فرد مهاجم را در اختیار بگیرد و با همان سلاح به فرد مهاجم ضربه و صدمه‌ای وارد کند، دیگر دفاع مشروع در مورد وی صدق نخواهد کرد چرا که خطر رفع شده است و عمل وی دیگر دفاع مشروع محسوب نمی‌شود. نکته مهم دیگر این است که برای حمل چاقو به لحاظ اینکه تا به کار گرفته نشود، معلوم نیست که قصد مجرمانه داشته یا خیر، مجازات تعیین نشده است. مگر اینکه ثابت شود که حمل چاقو به قصد ایراد جراحت بوده است.
گفتنی است که شما میتوانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و به طور مستقیم با وکیل و مشاور حقوقی ما در این باب صحبتی داشته باشین.

دفاع مشروع در قانون



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: ارتکاب جرم , جرم دعوا , حمل چاقو , دفاع با چاقو , دفاع در حمله , دفاع مشروع , دفتر وکالت تهران , شرایط دفاع , قانون دفاع , مجازات سلاح , مشاور کیفری , وکیل مدافع , وکیل مشروع ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

در ابتدای این بحث باید گفته شود که در اصل و قانون ارزان فروشی جرم نیست ولی قطعا اصول و شرایطی دارد که باید رعایت شود. گفتنی است که اگر شما هم در مورد صنف و کسب و کار خود سوالی در این باب دارین میتوانید با تماس به دفتر وکالت ما از مشاور حقوقی خبره و مجرب ما مشاوره بگیرید.

رئیس اتحادیه سوپر مارکت‌داران با بیان این‌که ارزان‌ فروشی در این صنف به‌ هیچ‌ وجه جرم تلقی نمی‌شود، گفت: ارزان‌فروشی در صنف سوپرمارکت‌ داران، بایستی با دریافت مجوز از اتحادیه انجام شود، گرچه واحدهایی هم بوده‌اند که بدون مجوز اقدام به ارزان‌فروشی کرده و می‌کنند. ایشان با تأکید بر این‌که ارزان‌فروشی هیچ‌گاه جرم نبوده و نیست، افزود: اتحادیه سوپر مارکت داران از ارزان‌ فروشی استقبال و آن را حمایت می‌کند البته از واحدهایی که قصد ارزان فروختن جنس خود را دارند نیز خواسته می‌شود برای این کار مجوز بگیرند تا ما بدانیم چه جنسی را به چه مدتی و با چه قیمتی عرضه ‌می‌کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات سنتی نیز بیان کرد: ارزان‌ فروشی واحدهای صنفی کاملاً مورد تأیید است، ولی ارزان‌فروشی فروشگاههای زنجیره‌ای مورد اعتراض و نگرانی ماست و با بیان این‌که این اتحادیه نسبت به ارزان‌ فروشی واحدهای صنفی خود هیچ اعتراضی ندارد، اظهار کرد: ما نسبت به ارزان‌فروشی فروشگاههای زنجیره‌ای که در حوالی واحدهای صنفی لبنیات‌فروشی است کاملاً نگرانیم و در این مورد از مسؤولان اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت تقاضای پیگیری داریم. واحدهای صنفی معمولاً به دلیل متراژ کم و پایین بودن قدرت مالی، نمی‌توانند مانند فروشگاههای زنجیره‌ای به خریدهای کلان اقدام و در پی آن تخفیفهایی را بر کالاها اعمال کنند. و با اشاره به این‌که خریدهای کلان فروشگاههای زنجیره‌ای موجب می‌شود شرکتهای تولید و پخش به آنها تخفیف های قابل‌توجهی ارائه دهند، تصریح کرد: این امر زمینه‌ساز ارزان‌فروشی فروشگاههای زنجیره‌ای می‌شود و عملاً واحدهای صنفی کوچک را متضرر می‌کند.

شرط ارزان فروشی چیست ؟
قاعده و قانون فعلی مربوط به حراجی و تخفیف در ماده 84 قانون نظام صنفی و آیین‌نامه اجرایی آن آمده است. طبق این قوانین اولاً «حراجهای فردی یا جمعی فصلی یا غیرفصلی واحدها یا افراد صنفی طبق آیین‌نامه‌ای خواهد بود» و «برگزاری حراج بدون رعایت ضوابط مندرج در آن آیین‌نامه، واحد ‌صنفی را مشمول مجازات مندرج در ماده (۶۸) این قانون یعنی جریمه نقدی خواهد کرد.» در این قوانین آمده: «حراج عرضه کالا فروش به قیمت پایین‌تر از قیمت خرید یا تمام شده و نازل‌تر از قیمت متعارف و تعادلی بازار و فروش فوق‌العاده به عرضه کالا جهت فروش به قیمت حداقل 10 یا 15 درصد پایین‌تر از قیمت متعارف و تعادلی بازار که در مدت معین در واحدهای صنفی انجام می‌گیرد، اطلاق می‌شود.» البته در انتهای قانون آمده که سازمان امور بازرگانی استان هم می‌تواند فروشگاههایی به‌عنوان فروش فوق‌العاده در پاییز و بهار تأسیس کند که در سالهای گذشته نیز شاهد آن بوده‌ایم.
باید بدانید که هر واحد می‌تواند حداکثر سه بار در یک سال و هر بار فقط مدت یک ماه اقدام به برگزاری حراجی یا فروش فوق‌العاده کند و برای هر بار باید فهرست کالاهای مورد عرضه در واحد صنفی، فاکتور خرید یا مدارکی دال بر قیمتهای تمام شده، فهرست قیمتهای متعارف در حال فروش عادی، تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا در مورد فروش فوق‌العاده کالا و فهرست قیمت کالا پس از کسر تخفیف را به اتحادیه مجمع امور صنفی مربوطه ارائه کند.

گفتنی است که شما میتوانید با طرح سوال در انجمن سایت، از وکیل مجرب ما مشاوره رایگان بگیرید. باتشکر از اینکه در این مقاله با ما همراه بودین.

ارزان فروشی



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: اتحادیه صنفی , ارزان فروشی , امور بازرگانی , حراجی و تخفیف , دفتر وکالت , رئیس اتحادیه , شرط ارزان فروشی , فروش فوق العاده , قانون فروش , قیمت فروش , مشاور صنفی , وکالت صنفی , وکیل اتحادیه , وکیل فروش ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

حقوق بشر، مفهومی جدید است و پس از جنگ جهانی دوم و تاسیس سازمان ملل متحد در سال 1945 وارد بحث های روزمره جهانیان شده است. این عبارت جایگزین اصطلاح (حقوق طبیعی) و (حقوق انسان) گردیده که قدمتی بیشتر دارند. برای سوالات بیشتر شما میتوانید با ثبت نام در سایت و طرح سوال در انجمن از وکیل مجرب دادگستری مشاوره رایگان بگیرید.

مشکلی که در تعریف حقوق بشر وجود دارد، ناشی از مفهوم و ماهیت (حقوق) است که مناقشات فراوانی در میان فلسفه های حقوق برانگیخته است. در مورد ماهیت حقوق دو نظریه کلی وجود دارد: نظریه ای که بر اراده یا انتخاب تاکید می ورزد و نظریه ای که بر نفع یا مصلحت تکیه می کند.
لازم به ذکر است که، حقوق جمع حق است و آن اختیاری است که قانون برای فرد شناخته که بتواند عملی را انجام و یا آن را ترک نماید. و این را هم باید اشاره نمود که حق همان قدرتی است که از طرف قانون به شخص داده شده است.
در مباحث حقوق بشر، اولین نکته ای که باید تذکر داده شود این است که افراد در جوامع مختلفی که زندگی می کنند پیرو صلاحیت نظامهای حقوقی گوناگونی هستند که بر روابط اجتماعی آنان حکومت کرده و حقوق و تکالیف آنان را معین می کند. به عبارت دیگر افراد از حقوق متنوعی در زمینه های گوناگون برخوردارند، از حقوق شخصی گرفته تا حقوق خانوادگی، حقوق مدنی و غیره.

حقوق بشر آن دسته از حقوقی است که انسان به دلیل انسان بودن و فارغ از اوضاع و احوال متغیر اجتماعی یا میزان قابلیت و صلاحیت فردی او، از آن برخوردار است. به همین دلیل در تعریف حقوق بشر گفته شده که، حقوق بشر به معنای امتیازاتی کلی است که هر فرد به طور طبیعی و غیر قابل انکار دارای آن است.
برخی از دانشمندان، حقوق بشر را حقوقی می دانند که دارای (اهمیت) است، حقوقی که (اخلاقی) است و حقوقی که (جهان شمول) است.
شما میتوانید با تماس گرفتن با دفتر وکالت ما و صحبت با مشاور حقوقی ما این افتخار را به ما بدهید تا در کنار شما باشیم

مفهوم حقوق بشر



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: انجمن وکیل , حقوق بشر , حقوق شخصی , حقوق مدنی , دفتر حقوقی , سایت حقوقی , مشاوره رایگان , مغهوم حقوق , نظریه حقوقی , وکیل حقوق بشر , وکیل حقوقی , وکیل خانوادگی , وکیل خوب , وکیل ملکی , وکیل کیفری ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

چک وسیله ای برای انتقال وجه است. لازم بذکر است که چک ذاتا تجاری نمیباشد ولی مقرراتی مانند ضمانت، ظهرنویسان شامل حقوق قضایی چک به حساب میایند.
چک با اسناد تجاری مانند سفته تفاوت هایی دارد و ذاتا وسیله ای برای وصول طلب است. این مورد گفتنی نیز میباشد که در کشورهایی استفاده از چک تا حدی رواج دارد که تا حدودی جایگزین اسکناس نقدی در آن کشور شده است !
مواردی که باید بر روی چک نوشته شود و وجود داشته باشد شامل: تاریخ صدور، محل صدور، مبلغ  و امضاء و موارد دیگر مانند ضامن و یا ظهرنویسی میباشد که باید در بررسی صحت چک به آن توجه کرد. البته ناگفته نماند که شیوه هایی در کلاهبرداری وجود دارد که شما میتوانید برای اطمینان بیشتر از وکیل پایه یک دادگستری کمک گرفته تا دچار مشکل نشوید. قابل توجه است که مشاور حقوقی ما، مشاوره رایگان نیز ارایه میدهد.

تاریخ صدور چک
بر اساس ماده 311 قانون تجارت چک نمیتواند وعده دار باشد و بر اساس تاریخ صدور آن به محض ارایه آن تسوط شخص به بانک قابل نقد شدن باشند.

محل صدور چک
بر اساس ماده 315 قانون تجارت اگر امکان بررسی چک همان محل صدور آن باشد، دارنده چک موظف است ظرف 15 روز از تاریخ صدور،وجه آن را مطالبه نماید و اگر از شهری به شهر دیگری در ایران رفته باشد ظرف 45 روز باید وجه آن توسط شخص مطالبه شود. به موجب قانون 10 صدور چک شخص برای چک های بلامحل باید طرف 6 ماه از تاریخ وصول به بانک مراجعه کند، بعد از این تاریخ دیگر حق شکایت کیفری نخواهد داشت.

مبلغ چک
مبلغ نوشته شده بر روی کاغذ چک هم میتواند با اعداد باشد و هم با حروف، گرچه با حروف اجباری نیست ولی برای جلوگیری از سوء استفاده بههتر است با حروف هم نوشته شود. لازم به ذکر است که اگر اختلاف قیمت بین اعداد و حروف مندرج بر روی چک صورت گیرد بعضی از بانک ها آن را برگشت میزنند و نامعتبر میخوانند.

امضاء چک
لازم به ذکر است که در چک امضا صادر کننده الزامی میباشد و مانند سفته نیست که با مهر هم بشود تایید اعتبار کرد. چراکه قانون برای صاحبان چک مجازات کیفری قرار داده است و کمی در این قضیه سخت گیرانه تر رفتار میشود.

انتقال چک
آنچه که در ظهرنویسی چک قابل توجه است این است که فقط با امضا در پشت برگه چک، میتوان آن را به شخص دیگر انتقال داد. حتی گاهی تمام پشت نویسی های چک انجام میشود و فقط جای نام خالی میماند که میتوان آن توسط آخرین فردی که به آن دست به دست شده است نوشته شود.

لازم به ذکر است که شما میتوانید جهت مشاوره در زمینه چک و مطالبات مالی با کارشناسان ما مشورت کرده و از تجربیات آن ها در این زمینه استفاده کنید. دفتر وکالت ما آمادگی پذیرایی از شما عزیزان میباشد.

قانون صدور چک



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: امضا وکیل , دفتر وکالت مالی , صدور چک حقوقی , ظهرنویسی وکیل , ماده قانون تجارت , مشاور حقوقی و کیفری , مشاوره رایگان چک , مشاوره چک , وکالت انتقال چک , وکیل تجاری , وکیل چک ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

با وجود اینکه کارکرد چک در کشور گسترش یافته و بدنبال آن کلاهبرداری هایی هم از این راه بوجود آمده، پس باید برای هرگونه نقل و انتقال و یا صدور چک دقت هایی به عمل آید. لازم به ذکر است که شما میتوانید با مشورت و مشاوره گرفتن از وکیل های خبره و برجسته در زمینه های مالی با آرامش بیشتری اقدام به عملیات های مربوط با چک را انجام دهید.

آنچه که در قانون به روشنی آمده است، طبق ماده 2 قانون صدور چک، شخصی که چکی را صادر میکند باید معادل مبلغ آن را در بانک بصورت نقد یا اعتبار داشته باشد و نباید قسمتی یا حتی کل مبلغ در حسابش کسری داشته باشد. صادر کننده چک موظف است که طوری برگه چک خود را تنظیم نماید که امکان سوء استفاده در آن نباشد.
آنچکه قانون برای مجازات کیفری در مورد سوء استفاده از چک را به روشنی بیان کرده میتوان حبس 6 ماه تا 2 سال برای شخص متخلف اجرا کرد. البته در کنار این جریمه های نقدی تا معادل یک چهارم مبلغ نیز میتواند باشد.
گفتنی است که مواردی مانند: سرقت چک، گم شدن و جعلی بودن را میتوان با مراجعه به مراکز قضایی و طرح شکایات مرتبط مطرح نمود. البته در این راه میتوانید با کمک گرفتن از یک دفتر وکالت معتبر و با سابقه راهی ساده تر و بهتری را برگزینید.

وقتی چک در بانک بلامحل شناخته میشود گواهی عدم پرداخت به شخص دارنده برگه چک تقدیم میگردد. این گواهی را میتوان در مراجع قضایی طرح شکایت نمود و مراحل بازپسگیری مبلغ مورد نظر از طریق قانون طی شود. گفتنی است که اگر فردی ظرف 3 سال بیش از یک چک برگشتی داشته باشد، طبق ماده 20 قانون صدور چک تا 5 سال هیچ حساب جاری برای آن شخص نزد هیچ بانکی باز نخواهد شد.

مسئولیت های حقوقی و کیفری
طبق توضیحات بالا اگر افراد با چک برگشتی مواجه شدند، میتوانند با دریافت گواهی عدم پرداخت وجه از بانک به مراجع قضایی برای شکایت مراجه کنند.
اگر صادر کننده چک قصد عدم پرداخت مبلغ چکش نزد شخص دیگر را داشت باشد از طریق مراجع قضایی و سپردن مبلغ به صندوق دادگستری این عمل را انجام دهد تا مشمول جرایم و اتهامات نشود. البته اگر جعلی بودن و یا سرقتی بودن چک در مراجع قضایی اثبات شود، شخص صادر کننده میتواند مبلغ چک را نزد خود نگه دارد و از واریز کردن آن به حساب صندوق دادگستری معاف شود.
در صورتی که دارنده چک فوت کند و یا چک به بانکی دیگر انتقال یابد، مجازات کیفری از بین خواهد رفت و باید مراحل دیگری را سپری نمود. لازم به ذکر است که چک های حقوقی که طرف حساب آن ها شخص نیستند، در مراحل قضایی تفاوت چندانی ندارند و صاحبان آن شرکت ها و یا موسسات مسئولیت آن چک را برعهده خواهند گرفت. البته این موارد را میتوان با مشاور حقوقی خبره و باتوان در این عرصه در میان گذاشت تا کمک راه حق جویان باشند.

وظایف قانونی در چک



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: جریمه نقدی , حبس کیفری , دفتر وکالت کیفری , قانون و حقوق , مراکز قضایی وکالت , مشاور حقوقی , مشاوره حقوقی چک , مشورت با وکیل , وظایف وکیل , وکیل بانک , وکیل خبره , وکیل دادگستری , چک بلامحل , چک حقوقی , چک کیفری ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

یکی از مهم ترین قرارداد ها تنظیم اجاره نامه میباشد. اجاره نامه میتواند برای هر ملکی اعم از خانه، مغازه، باغ، گاراژ و... باشد. افراد با بهره گیری یکسری نکات و اصول در زمینه قرارداد میتوانند از این چاقوی دو لبه به نفع خود استفاده کنند و حقشان در شرایط بحرانی پایمال نشود. البته در این مواقع میتوان با مراجعه به یک دفتر وکالت و مشاوره باسابقه در این راه مطمعن تر قدم برداشت.
در درجه اول باید گفت که برای تنظیم قرارداد اجاره نیاز به حضور در بنگاه و دفتر املاک نیست، افراد میتوانند یک قرار داد خوب را با رعایت اصولی که در ادامه خواهیم گفت، مابین خود منعقد کنند.

در تنظیم قرارداد اجاره، مالک ملک را موجر مینامند، کسی که ملک را اجاره میکند را مستاجر منامند و همینطور خود ملک را مورد اجاره مینامند.
در تنظیم قرارداد، مشخصات طرفین با آدرس کامل و شماره تماس ذکر می شود و سپس مشخصات ملک به طور کامل با تمام وسایلی که در آن به امانت به دست مستاجر سپرده می شود هم باید ذکر شود. بهتر است در قرارداد کلیه خصوصیات ملک از جمله داشتن پارکینگ، انباری، راه رفت و آمد و هر امتیاز دیگر که برای ملک است ذکر شود.
مورد بعدی که باید در قرارداد ذکر شود مدت اجاره است که می تواند هر بازه زمانی باشد از یک ساعت تا 99 سال، در اجاره باید حتما مدت اجاره ذکر شود، در غیر اینصورت اجاره باطل میباشد. مستاجر می تواند مورد اجاره را به فرد دیگری اجاره دهد مگر اینکه در قرارداد خلاف آن ذکر شده باشد.

به علاوه باید در قرارداد زمان تحویل مورد اجاره تعیین شود که طرفین با امضای آن قرارداد به آن پایبند باشند تا به مشکلات و طرح شکایت نرسد. البته در این مواقع با مشاوره گرفتن از وکیل پایه یک دادگستری میتوان از صدمه دیدن مال و زندگی جلوگیری کرد. ناگفته نماند که دفتر وکالت ما با وکلای خبره و مجرب میتواند در امر و جایگاه مشاور حقوقی تکیه گاهی محکم برای شما عزیزان باشد.

تنظیم درست قرارداد اجاره



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: اجاره ملک , دفتر وکالت ملکی , قرارداد ملکی , قرارداد وکیل , مشاور حقوقی و ملکی , مشاوره ملکی , وکالت مستاجر , وکالت موجر , وکیل خبره , وکیل دادگستری , وکیل مجرب , وکیل ملکی , وکیل و مشاور , وکیل پایه یک ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

در موضوع تمکین به طور کلی دو نوع تکین وجود دارد، خاص و عام.
تمکین خاص به تمکینی گفته میشود که مربوط به اطاعت زن از نیازهای غریزی مرد است و تمکین عام مربوط به اطاعت در تمام امور کلی زندگی میباشد، چراکه در قانون به روشنی هم آمده است که ریاست خانواده از خصلت های مرد است.
گفتنی است که با عدم تمکین و پیگیری آن در مراجع قضایی نفقه زوجه حذف شده و مراحل پیگیری برای این موضوع در دادسرا تشکیل میشود. البته ناگفته نماند که برای اثبات عدم تمکین، دادگاه نیاز به مدارک روشن و واضح دارد.

لازم به ذکر است که اگر زوجه حاضر به تمکین باشد ولی زوج ایجاد فاصله کند، قانون این فاصله را عدم تمکین زوجه برنمیشمارد و همینطور حق نفقه از بین نخواهد رفت. البته در بعضی شرایط آنقدر مسعله پیچیده میشود که خود زوج یا زوجه نمیتواند برداشت درستی از موقعیت پیدا کند. اینجاست که مشاور حقوقی و خانوادگی میتواند برای پیگیری مسعله پیش آمده در کنار آن افراد باشد.
اگر زن از حق حبس استفاده کند، فقط میتواند از تمکین خاص خودداری کند و قانون این اجازه را به او داده است. اگر در بقیه امور تمکین نکند حق نفقه به او تعلق نخواهد گرفت.

گفتنی است که داشتن شغل در زوجه به خودی خود موردی در قانون ندارد، ولی اگر این اشتغال باعث شود که زندگی مشترک با زوج به مشکل برخورد و عدم تمکین بوجود آورد، زوج میتواند با مراجعه به دادسرا و طرح شکایت حق اشتغال را از همسرش بگیرد.
لارم به گفتن است که اگر زوجه به اشتغال مشغول باشد، باید در تامین معاش زندگی نیز مشارکت داشته باشد و حق نفقه کامل به او تعلق نخواهد گرفت.
قطعا در صورت وجود همچین مشکلات و پدیده های پیچیده ای یک وکیل خوب و دفتر وکالت باسابقه میتواند تکیه گاهی محکم برای آن افراد باشد تا برای گرفتن حق خود کوتاهی انجام نشود.

لازم به ذکر است که بر بسیاری از مشکلات خانوادگی مباحث مشکلات آنقدر وخیم نیست که پیچیده میشود. افراد باید بدانند که با بروز مشکل و ناتوانی آن ها در رفع مشکلات باید به دفتر مشاوره رفته و از آنها کسب تکلیف کنند، و در نهایت اقدام به جدایی و قطع ارتباط کنند.

تمکین زوجه



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: امور تمکین , تمکین خاص و عام , تمکین در دادگاه , تمکین در قانون , دفتر وکالت خانوادگی , مشاور خانواده , مشاور زوج , مشکلات حقوقی , نفقه در تمکین , وکالت تمکین , وکیل خانواده , وکیل مشاور خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

آنچه که در این مقاله برای شما خواهیم گفت قانون کپی رایت در فضای مجازی میباشد. امروزه با وجود فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی دستیابی به اطلاعات با سهولت بسیار انجام میشود. در این مسیر، قانون حق مؤلف با مشکلات فراوانی روبرو است. پیشرفت فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی، شبکه های اطلاع رسانی و نشر الکترونیکی، امکان نقض قوانین حق مؤلف را به طور بسیار زیادی گسترش داده است. ناگفته نماند که به دلیل های مختلف ممکن است ناشران در بحث کپی رایت دچار مشکل شوند و دنبال راهکارهای حقوقی باشند، اینجاست که دفتر وکالت ما میتواند به عنوان مشاور حقوقی، با وجود وکیل پایه یک دادگستری، حامی و تکیه گاه شما عزیزان باشد و از ما مشاوره تخصصی در این عرصه بگیرید.

قوانین مالکیت معنوی، به دلیل فقدان مکانیسم سیاست گذاری، در فضای مجازی به درستی قابل استفاده نیست. بنابراین به ایجاد یک اصول قانونی مناسب برای حفاظت از حقوق مالکیت معنوی در فضای مجازی نیاز خواهیم داشت.
(قانون آن) (The Statute of Anne) که مجلس انگلیس در سال 1710 وضع کرد، اولین قانون حق مؤلف در دنیا به شمار می آید.
امروزه، استانداردهای متعددی ایجاد شده است که بسیاری از آنها از سوی سازمان بین المللی استاندارد ایجاد شده و برای شناسایی منابع استفاده میشود. بعضی از این استانداردها عبارت است از: کد استاندارد بین المللی اثر (ISWC: International Standard Work Code) شماره استاندارد بین المللی موسیقی (ISMN:International Standard Music Number) شماره استاندارد بین المللی مواد سمعی و بصری، شماره استاندارد بین المللی کتاب (شابک/ آی اس بی ان.) (ISBN) شماره استاندارد بین المللی پی آیندها (شاپا/ آی. اس. اس. ان) (ISSN) و شناسه اشیای دیجیتال (DOI) (Digital Object Identifier) (نوروزی، 1381: 89).

اولین قانون کپی رایت در ایران به 15 مرداد 1310 باز میگردد. قانونی که مربوط به چاپ و یا فروش آثار بود. همینطور قوانین دیگری طی سال های بعد تا بکنون ایجاد شده است تا از کاربران در فضای مجازی حراست داشته باشد. اما متأسفانه ایران هنوز عضو کپی رایت بین المللی نیست و این امر باعث میشود حقوق مؤلفان به صورت جدی مورد مراقبت قرار نگیرد. قطعا بیش از هر چیزی راهکارهای قانونی و کارآمد در زمینه کپی رایت مورد نیاز میباشد.

قانون کپی رایت



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: استاندارد کپی , اولین قانون وکیل , دفتر وکالت حقوقی , قانون فضای مجازی , قوانین مالکیت حقوقی , مالکیت معنوی , مشاوره کپی رایت , وکالت ناشران , وکیل فضای مجازی , وکیل و مشاور , وکیل کپی , وکیل کپی رایت , کپی رایت حقوقی , کپی رایت فضای مجازی ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

راه های دریایی یا آبراه ها، یکی از مهمترین علل مناقشه و دعوا برای بسیاری از کشورها میباشد که در نزدیکی آن مرزی دارند.
راه های دریایی به طور کلی به سه دسته یا گروه تقسیم میشوند:

رودخانه های بین المللی که قابلیت کشتیرانی دارند

این نوع راه های دریایی پیرو قراردادهای چند جانبه بین کشورهای اطراف آن رودخانه است. مانند اروند رود یا که بین کشور ایران و عراق است و به خلیج فارس منتهی میشود. وضعیت حقوقی آن پیرو قرارداد دو جانبه مرزی بین کشور ایران و عراق است که در سال ۱۹۷۵ بین این دو به امضا رسید.

کانال های آبی

کانال های آبی مانند کانال سوئز و کانال پاناما که در سرزمین یک کشور توسط کشورهای دیگر ایجاد می شود. به معنایی دیگر کانال راه آبی است که دو دریا را به هم وصل می کند ولی سازنده آن انسان میباشد.  وضعیت حقوقی کانال ها تابع قراردادهایی است که کشورهای ایجاد کننده کانال با کشوری که کانال آبی در سرزمین آن قرار دارد، نوشته می شود. به طور مثال کانال سوئز تابع کنوانسیون ۱۸۸۸ بین دولت عثمانی و دولتهای انگلیس، فرانسه و آمریکا میباشد.

تنگه های آبی بین المللی

تنگه های بین المللی به راه های دریایی گفته می شود که بطور طبیعی و بدست خود طبیعت بوجود آمده است. در مورد تنگه های ابی بین المللی سه نظام حقوقی وجود دارد که برحسب مورد، یکی از آن ها یا همه آن نظام های حقوقی در مورد تنگه های بین المللی قابل اجراست.

۱) نظام حقوقی اول که قدیمی ترین نظام حقوقی در این سه مورد است از پرونده دیوان بین المللی دادگستری بنام پرونده کورفو ایجاد شده است. با این توصیف که دیوان بین المللی در حکم خود به یک قاعده عرفی بین المللی اشاره کرد، مبنی بر اینکه تنگه های بین المللی که دو قسمت از دریای آزاد را به هم وصل می کنند و مورد استفاده کشتیرانی بین المللی هم باشند، حق عبور و بی ضرر غیر قابل تعلیق برای همه کشتی ها و همه کشورها وجود دارد.

۲) نظام حقوقی کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو را میتوان مثال زد. در این نظام حقوقی، نظام حقوقی اول یا همان عرفی پذیرفته شده ولی با این تفاوت که تنگه های آبی که یک قسمت از دریای آزاد را به دریای سرزمینی دیگر وصل می کنند هم مشمول عبور بی ضرر و غیر قابل تعلیق خواهند بود.

۳) جدیدترین نظام حقوقی که ایجاد شده است، نظام کنوانسیون ۱۹۸۲ حقوق دریاهاست که به طور کلی با نظام حقوقی اول و دوم متفاوت است.

در این نظام حقوقی تنگه عبارتست از آبراه بین المللی که دو بخش از آب دریای آزاد و یا دو بخش از آب منطقه انحصاری اقتصادی یا یک قسمت از منطقه انحصاری اقتصادی را به دریای آزاد وصل می کند.  تنگه ای که مشمول این تعریف بشود تابع نظام حقوقی عبور ترانزیتی خواهد شد. نظام ترانزیتی شامل همه کشتی ها و هواپیماها هم می شود و بایستی عبور از تنگه ها طبق این نظام بطور سریع، بدون توقف و بدون تهدید کشورهای اطراف تنگه و نیز بدون نقض حقوق بین الملل مندرج در منشور سازمان ملل متحد باشد و همچنین میتواند با رعایت بعضی از قوانین کشورهای اطراف تنگه و بعضی از قراردادهای بین المللی باشد.

لازم به ذکر است که شما میتوانید با عضویت در انجمن سایت از وکیل مجرب و خبره دادگستری مشاوره گرفته و این افتخار را به ما بدهید که این دفتر وکالت به عنوان مشاور حقوقی در کنار شما باشد.

مباحث حقوقی راه های دریایی



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: آبراه دریایی , دفتر وکالت , دفتر وکیل , قانون دریایی , قرارداد وکیل , مشاور حقوقی , نظام حقوقی , نظام وکیل , نظام کنوانسیون حقوقی , وکالت سازمان ملل , وکالت و مشاور , وکیل , وکیل بین المللی , وکیل دریای آزاد , وکیل دریایی , وکیل کشور ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

امروز میخواهیم در مورد احکام و حقوق کودکانی صحبت کنیم که از راه نامشروح متولد میشوند. البته نباید این موضوع را فراموش کرد که این کودکان یا انسان ها هم مخلوق خدا و همانند ما هستند. صد در صد در این موضوع نباید شکی داشت که این گونه افراد در ذات و موجودیت هیچ تفاوتی با دیگران نداشته و نخواهند داشت.

این حقوق و احکامی که توسط قانون برای این کودکان و همچین شرایطی در نظر میگیرد به دو دسته کلی تقسیم بندی میشود: حقوق مدنی و حقوق جزا
حقوق مدنی مواردی مانند: نسب، مسلمان بودن، توارث،(بحث ارثیت)، ازدواج و... را بررسی میکند. حقوق جزا مواردی مانند: حکم سقط جنین، دیه برجانی، قصاص قاتل جنین و موارد دیگر که بخشی از آن ها در این مقاله گفته خواهد شد.
لازم بذکر است بدلیل پیچیدگی موضوع میتوانین در انجمن از وکیل پایه یک دادگستری مشاوره گرفته و به عنوان مشاور حقوقی پاسخ سوالات شما عزیزان را بدهد.

کودکانی که در مشروع بودن آنها شک وجود دارد، کودکان تلقیحی و آزمایشگاهی میگویند. لازم به ذکر است که مباحثی مانند انتقال جنین نیز شبهه برانگیز است که آیا این کودکان نیز مشروع یا نامشروع هستند. گفتنی است که انتقال جنین در 4 مرحله صورت میگیرد، از گرفتن تخمک گرفته تا تهیه اسپرم و تلفیق آن
آنچکه روشن است، کودکان نامشروع در اثر روابط نامشروع متولد میشوند. روابط نامشروع که از آن کودکی متولد میشود. کودکانی که از راه تلقیخ و یا انتقال جنین به وجود می آیند کودکان نامشروع نیستند.
طبق ماده‌ی 1167 قانون مدنی هرگاه زنا انجام شد و فرزندی از آن حاصل شد، بنابر نظر فقهای اسلامی، آن طفل به زانی ملحق نمی‌شود، یعنی رابطه‌ی قانونی نسب بین طفل و زناکار بوجود نمی‌آید. البته طی تغییرات قانونی در سال های متوالی برای اطلاعات بیشتر میتوانید در انجمن سوال خود را مطرح کنید تا توسط یکی از وکیل های خبره و پایه یک دادگستری پاسخ شما داده شود.

همان‌طور که در توضیحات بالا هم گفته شده در زمینه‌ی وضعیت حقوقی کودکان نامشروع، قانوگذار با تصویب رای وحدت رویه‌ی در سال 1376 سعی در بهبود شرایط و وضعیت این کودکان داشته است. البته بحق نیز باید گفت که این کودکان در واقع قربانی گناه والدین خود می‌شوند و در این رابطه هیچ نقشی ندارند، به دور از انسانیت است که به حال خود رها شوند و قطعا هم نباید از حقوق فردی و شهروندی نیز محروم شوند. در قانون ایران کودکان ناشی از رابطه‌ی نامشروع از حق توارث بین ابوین خود محروم است و همچنین نکاح با محارم نسبی، و در سایر موارد دارای حقوق مشابه با کودکان مشروع هستند. با وجود این در حالی که چندین سال از الحاق ایران به کنوانسیون حقوق کودک می‌گذرد همچنان در بسیاری از موارد مشکلاتی وجود دارد. با توجه به اینکه الحاق ایران به این کنوانسیون به صورت مشروط بوده و در مسایلی که خلاف شرع باشد، مفاد کنوانسیون قابل پذیرش نیست. یکی از این موارد، مسئله‌ی اطفال ناشی از روابط نامشروع است. در بسیاری از کشورها با توجه به وضعیت بسیار بد اطفال نامشروع، تدابیری اخذ شده است. و در بعضی دیگر از کشورها حقوقی برای این گونه اطفال نسبت به والدین خود شناخته‌اند، بدون اینکه این اطفال را در ردیف اطفال مشروع قرار دهند. و به زبان دیگر حقوق کمتری برای آنها قائل شده‌اند. هرچند در کشور ایران چون رابطه‌ی آزاد و بی حد و مرز زن و مرد به رسمیت شناخته نشده و در نتیجه اطفال ناشی از این رابطه هم نسب رسمی ندارند، ولی مطابق کنوانسیون حقوق کودک حق مسلم تمام کودکان جهان، داشتن حقوقی برابر و داشتن هویت است. قبل از تصویب رای وحدت رویه در سال 1376 وضعیت چنین اطفالی، بسیار بد بود. این کودکان از تمام حقوق مسلم و طبیعی خود محروم بودند که خوشبختانه با الحاق به کنوانسیون و اقدام قانونگذار، گام مفیدی در راستای حمایت از این کودکان برداشته شد. ولی همچنان در عمل مشکلات فراوانی وجود دارد. هرچند که مطابق همان رای وحدت رویه پدر طبیعی موظف به اخذ شناسنامه برای چنین طفلی است ولی در عمل مشاهده می‌شود که بسیاری از این کودکان که ناشی از رابطه‌ی غیرقانونی والدین خود بودند، به حال خود رها شده بدون اینکه مورد حمایت واقعی قانون‌ قرار گیرند. پس بهتر است قانونگذار با دید حمایتی، نسبت به این کودکان ضمانت اجرای موثری در این خصوص وضع نماید تا کودکان ناشی از روابط نامشروع نیز در عمل، واقعا دارای حقوقی برابر با کودکان مشروع بوده و فقط در خصوص توارث تفاوتی داشته باشند. البته مباحث زیاد و پیچیده ای در این موضوعات وجود دارد که یک دفتر وکالت خوب میتواند با مشاوره در این عرصه شما را با قوانین حقوقی و جزا، شما را یاری دهد.

حقوق کودکان نامشروع



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: حقوق جزا , حقوق مدنی , حقوق و احکام وکیل , روابط نامشروع , قصاص با وکیل , مشاور دادگستری , مشاور کودکان , وکالت کودکان , وکیل جنین , وکیل مشروع , وکیل و قانون گذار , وکیل پایه یک , وکیل کودک نامشروع , وکیل کودکان , کودکان حقوقی ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

در این مقاله در مورد حقوق مرد در خانواده صحبت میکنیم. حقوقی که قانون حد و مرزی برای آن تایین کرده است. ولی گفتنی است که نقص و ایراداتی هم وجود دارد، چراکه در بعضی شرایط قانون روشن و واضحی وجود ندارد.

لازم به ذکر است که در کشور در بحث حقوق خانوادگی، آئین دادرسی درست و مناسبی وجود ندارد و از همان حقوق مدنی برای بررسی اعضای خانواده استفاده میشود. ناگفته نماند که همین روشن نبودن قانون در بسیاری از موارد خانوادگی موجب سلب آرامش در خانواده شده و حتی بعضی از مردان را بسوی خود رای بودن و اعمال خشونت به همسران خود میکند.
مساله سکوت در مورد حقوق و مسائل خانواده فقط به قانون و دادگاه خلاصه نمیشود همین مساله در عرصه جامعه و اینتر نت هم مشهود است و عموم مردان ایرانی حاضر نیستند مسائل و مشکلات خانوادگی خود را که از قانون ناشی شده مورد نقد و انتقاد قرار دهند و به قوانین ناقص اعتراض کنند .
علت اصلی تغییر نکردن قانون مربوط به خانواده و اصلاح بعضی از قوانین هم همین سکوت کارشناسان و افرادیست که حقوقشان در موضوع خانواده دستخوش بی عدالتی بوده است.
باید گفت که در بعضی موارد نیاز به مشاوره حقوقی بوده و شما عزیزان میتوانید با عضویت در انجمن سایت به طور مستقیم از وکیل پایه 1 دادگستری مشاوره نمایید.

اینکه حقوق مرد بیشتر از زن است، به این معناست که نیازهای آن بیشتر از زن است، لذا اگر زنی در مورد حقوق شوهرش غفلت کند، لطمه بیشتری به او وارد شده است. اینکه مرد حق بیشتری دارد به این خاطر است که نیازهای او در خانواده بیشتر از زن است به همین دلیل، زن‌ها باید بیشتر از مردها حق همسر خود را رعایت کنند.
طبق قانون مرد در خانه 3 مسئولیت مهم را باید ایفا کند:
مرد باید در امور خانوادگی با همسرش مشارکت داشته باشد
آسایش خانواده را تامین کند
نفقه بپردازد

مرد می‌تواند با تحقق هر یک از این 7 شرط، زیر عقد ازدواج را بر هم بزند، ناگفته نماند که این شرایط زیر باید در هنگام عقد در زن وجود داشته باشد، نه بعد از ازدواج پدید آید:
زمانی که همسر دچار جنون دائمی یا ادواری شود
زمینگیری
جذام
نابینایی از هر دو چشم
پیسی
اِفضاء (نوعی بیماری زنانه)
قَرَن (نوعی بیماری که مانع نزدیکی می‌شود)

لازم به ذکر است که موارد و قوانین متعددی وجود دارد که میتوانید با یک مشاور حقوقی مجرب مشورت کرده و قطعا دفتر وکالت ما میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

جایگاه قانونی مرد در خانواده



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: حقوق خانواده , حقوق مرد در خانواده , حقوق وکیل , دفتر وکالت , قانون مرد , مرد حقوقی , مشاور حقوقی , مشاور خانوادگی , مشاور مرد , همسر وکیل , وکالت خانواده , وکیل دادگستری , وکیل مرد , وکیل و دفتر وکالت , وکیل و مشاور حقوقی , وکیل پایه 1 ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

در مسیر حمایت از کودکان بی سرپرست 6 گروه میتوانند با رعایت اصول و موارد زیر به سازمان بهزیستی کشور مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است که در موارد سخت و دشوار میتوانید با مشاوره گرفتن از وکیل پایه یک دادگستری در دفتر وکالت ما هرچه راحت تر و سریع تر به اهدافتان برسید.

1) زن و شوهری که پنج سال از ازدواج آن ها گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزندی نشده باشند، شرط بر اینکه حداقل یکی از آنان بیش از سی سال سن را داشته باشد. البته چنانچه به تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچه دار شدن آن زن و شوهر وجود نداشته باشد، درخواست کنندگان از شرط مدت پنج سال از تاریخ ازدواج معاف هستند.

2) زن و شوهر دارای فرزند، شرط بر این که حداقل یکی از آنان بیش از سی سال سن داشته باشد نیز میتوانند سرپرستی کودکان بی سرپرست را بر عهده دار شوند.

3) دختران و زنان بدون شوهر، در صورتیکه حداقل سی سال سن داشته باشند، شخصا و بدون همسر حق سرپرستی کودکان بی سرپرست را خواهند داشت. البته در صورت ازدواج آن شخص بعد از گرفتن سرپرستی کودک، دادگاه برای تایید صلاحیت دوباره پرونده آن کودک و آن شخص را به جریان می اندازد.

4) لازم به ذکر است افرادی که بنا به دلایل موجه و یا تحت شرایط خاص، سرپرستی کودک را حداقل یک سال پیش از سپردن به سازمان بهزیستی عهده دار بوده اند با دارا بودن شرایط نسبت به سرپرستی، آنان دارای حق تقدم میباشند.

برخی از شرایط واجب برای درخواست کنندگان سرپرستی

  • تقید به انجام واجبات و ترک محرمات
  • عدم محکومیت جزایی موثر
  • تمکن مالی
  • عدم حجر
  • سلامت جسمی و روانی لازم
  • نداشتن اعتیاد به مواد مخدر و الکل
  • صلاحیت اخلاقی
  • عدم ابتلاء به بیماری های واگیردار و صعب العلاج
  • اعتقاد به یکی از ادیان ذکر شده در قانون اساسی

پس از دوره آزمایشی دادگاه، در صورتی حکم سرپرستی صادر میشود که درخواست کننده بخشی از اموال یا حقوق خود را به کودک یا نوجوان تحت سرپرستی اختصاص دهد. تشخیص نوع و میزان مال با دادگاه است. گفتنی است که شما میتوانید در این مسیر با مشاور حقوقی معتبر و خبره مشورت کرده و با خیالی آسوده تر مراحل سرپرستی کودکان را دنبال کنید.

قانون فرزند خواندگی



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: دادگاه وکالت , سرپرستی وکیل , فرزند خواندگی , محکومیت حقوقی , مشاور حقوقی , مشاور محکومیت جزایی , میزان مال وکیل , نوجوان بی سرپرست , وکالت سرپرستی کودکان , وکیل زن و شوهر , وکیل سازمان بهزیستی , وکیل پایه یک , کودک بد سرپرست , کودکان وکیل ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

لفظ «زمین خواری» عبارتی غیر حقوقی است و این اصطلاح بیشتر در عرف اداری و اجتماعی رواج پیدا کرده است. بخشی مشکلات امروزه، مسأله زمین خواری است که در اقتصاد کشور بی نظمی ایجاد کرده و به سرعت فزاینده ای در حال رشد است. هرچند در برخی مواقع به دلیل ناهماهنگی دستگاه های اجرایی گاهی تلاش های همدیگر را در راه مبارزه مشترک با پدیده زمین خواری از بین میبرند و از برخی اشخاص نیز قطعا حقی ضایع میشود. با توجه به اهمیت زمین خواری در تمامی حوزه های اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی بررسی و یافتن راه حل های مفید در پدیده زمین خواری امری ضروری است. نخستین قدم در این مسیر بررسی مفهوم فقهی و حقوقی انفال است که از نزدیکترین مفاهیم به موضوع زمین خواری میباشد. به گونه ای که بتوان زمین های قابل حراست توسط شهروندان کشور را از مناطق تحت سرپرستی حکومت تفکیک کرد. ناگفته نماند به دلیل بزرگی پدیده زمین خواری، بهتر است از یک مشاور حقوقی مجرب مشاوره گرفته تا بهتر به نتیجه برسید.

در اصل 45 قانون اساسی کشور، به طور واضح به مسئله مصادیق انفال میپردازد: «انفال و ثروتهای عمومی از قبیل زمین های موات یا رها شده، معادن، دریاها، دریاچه ها، رودخانه ها و سایر آب های عمومی، کوهها، دره ها، جنگل ها، نیزارها، بیشه های طبیعی، مراتعی که حریم نیست، ارث بدون وارث و اموال مجهول المالک و اموال عمومی که از غاصبین مسترد میشود، در اختیار حکومت اسلامی است تا برطبق مصالح عمومی نسبت به آنها عمل نماید. تفصیل و ترتیب استفاده از هریک را قانون معین میکند.» بر طبق این اصل،  مقصود از انفال، ثروتهای عمومی و به تعبیر دیگر اموال بدون مالک است و نمونه هایی از اموال عمومی به حساب می آید.
در ماده 24 قانون مدنی در بیان عدم جواز تملک طرق و شوارع عامه گفته میشود: «هیچ کس نمیتواند طرق و شوارع عامه و کوچه هایی که آخر آنها مسدود نیست را تملک نماید.» ماده 25 قانون مدنی در بیان اموال عمومی نیز گفته شده: «هیچ کس نمیتواند اموالی را که مورد استفاده عموم است و مالک خاص ندارد از قبیل پل ها، کاروانسراها، آب انبارهای عمومی و مدارس قدیم و میدان گاههای عمومی را تملک نماید و همچنین است قنوات چاههایی که مورد استفاده عموم است.»
در ماده 27 در تعریف مباحات گفته شده: «اموالی که ملک اشخاص نیست و افراد مردم میتوانند آنها را مطابق مقررات مندرجه در این قانون و قوانین مخصوصیه مربوط به هر یک از اقسام مختلف آنها تملک کرده یا از آنها استفاده کنند مباحات نامیده میشوند، مثل اراضی موات؛ یعنی زمین هایی که معطل افتاده و کشت و زرع در آنها نباشد.» در ماده 28 نیز نوع دیگری از اموال انفال را معرفی میکند: «اموال مجهول المالک با اذن حاکم یا مأذون از قبل او به مصارف فقرا میرسد.» لازم به ذکر است که «تغییر کاربری» نیز از دیگر موضوعات در حوزه مباحث تصرفات غیرقانونی زمین است.
گفتنی است که شما عزیزان میتوانید در سایت عضو شده و در انجمن سوال خود را مطرح کنید تا یکی از درجه یکترین وکیل دادگستری در مقطع پایه 1 بتواند پاسخ شما را دهد. شما در کنار دفتر وکالت ما میتوانید از مشاوره رایگان و حق الوکاله شرایطی بهرمند شوید.

برخی از دلایل زمین خواری

  • عدم اعمال ولایت بر زمین
  • عدم اختصاص شعب ویژه رسیدگی به زمین خواری و تعیین قضات ویژه
  • عدم اجرای طرح کاداستر در ادارات ثبت
  • خلاء های قانونی
  • بازدارنده نبودن مجازات

رویکرد قانون در زمین خواری



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: حق الوکاله شرایطی , حقوق زمین خواری , دفتر وکالت زمین , طرح کاداستر , قانون مجازات , قضات ویژه , مجازات اسلامی , مشاور حقوقی زمین , ولایت در زمین , وکالت در مجازات , وکالت زمین , وکیل دادگستری , وکیل زمین خوار , وکیل و ماده قانونی ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

شما تا چه اندازه با حقوق اداری آشناییت دارید؟ ما در این مقاله سعی بر این داشته تا مفهوم مناسبی از حقوق اداری را برای شما بازگو کنیم. حقوق به مجموعه قانون و قواعدی می گویند که در یک زمان و مکان مشخصی اعمال می شود و دارای ضمانتی برای اجرای دولتی نیز می باشد.
در این حقوق، درباره ی اشخاص حقوقی، حقوق اداری و تشکیلات و وظایف وزارتخانه ها و ادارات دولتی و روابط این سازمان ها با مردم گفتگو میشود، و به همین جهت با حقوق اساسی رابطه ی نزدیکی دارد. در اثر خدماتی که تازگی ها دولت ها عهده دار شده اند روز به روز بر وسعت حقوق اداری افزوده می شود. چنانچه که خواهیم دید، نفوذ حقوق کار در زمره ی شعبه های حقوق عمومی درآورده شده است و احتمال دارد حقوق روستایی نیز به همین سرنوشت دچار شود.

از موارد مهم حقوق اداری، بررسی سازمان و شیوه ی رسیدگی دیوان عدالت اداری است، نهاد نوپایی که زاده ی قانون اساسی جمهوری اسلامی است و می تواند با تصمیم های خود پایه های حقوق اداری اصیل و بومی را در کشور ما قرار دهد و ضامن حقوق اشخاص در برابر تجاوز قوه ی مجریه و مسئولیت های دولت باشد.
حقوق اداری دارای دو بخش اعمال سیاسی و اعمال اجرایی است. تصمیماتی که هیأت وزیران می گیرند، نوعی عمل سیاسی است. اما این اعمال سیاسی از طریق بخشنامه توسط یک وزارتخانه اجرا می شود. حقوق اداری از لحاظ ماهیت تبیین کننده ی قواعد و مقرراتی است که بر حقوق اداری حاکم فرماست و به بیان دیگر به مجموعه ای از قوانین و مقررات متمایز از حقوق خصوصی اطلاق می شود که بر اعمال و افراد موجود در دستگاه های اداری، حاکم و ناظر است و روابط آنها با مردم را تنظیم می نماید.

در حقوق اساسی نحوه ی تشکیل حکومت، اختیارات هیأت حاکمه، آزادی های مشروع، تفکیک قوا و وظایف قوای سه گانه و نظایر آن مورد مطالعه و پژوهش قرار می گیرند. اما در حقوق اداری تشکیلات، نهادها و سازمان های اداری مورد بررسی و تحقیق قرار می گیرند. خاستگاه حقوق اداری به بعد از انقلاب کبیر فرانسه برمی گردد. با توجه به نیازهای اجتماعی مردم و توسعه ی علم و صنعت، دولت ها موظّف شدند که پاره ای از نیازهای مردم را برآورده سازند. گرچه مسئولیّت دولت ها در گذشته به حفظ حقوق خصوصی افراد خاتمه میافت اما این مسئولیّت گسترش یافت و مسئولیّت جدیدی بر عهده ی دولت گذاشته شد. نظرات سیاسی و عقاید اجتماعی ِ پاره ای از متفکران خصوصاً دولتگرایانی نظیر هگل و مارکس سبب شد تا دولت ها تشویق شوند در امورعمومی مردم دخالت کنند. در واقع دخالت دولت به منظور گسترش طرح های اقتصادی و صنعتی در حدی بود که این احتمال وجود داشته است، که چه بسا دولت نیز به خطا برود و در حین اجرای حقوق عمومی دست به پایمال کردن حقوق خصوصی افراد بزند. بر این اساس تفکر وجود مجموعه ای قواعد و مقررات به نام حقوق اداری پدید گشت و سبب شد تا با پیدایش این رشته از حقوق، دولت از یک طرف اعمال خویش را با آن مجموعه قواعد و مقررات تطبیق دهد و از طرف دیگر حقوق و تکالیف افراد را در حفظ منافع عمومی تدوین نماید. پس حقوق اداری بوجود آمد تا موازنه ای باشد میان اجرای قوانین دولتی و حفظ حقوق خصوص افراد تا امکان حیات جوامع بشری فراهم گردد.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و یافتن جواب سوالاتتان به انجمن سایت مراجعه کرده و این افتخار را به ما بدهید تا این دفتر وکالت، مشاور حقوقی شما در همه عرصه گردد. لازم به ذکر است که ما با وجود وکیل مجرب و خبره دادگستری که بیش از 10 سال سابقه کار در عرصه های مختلف حقوقی، کیفری، خانوادگی و ملکی را دارد، میتوانیم به عنوان تکیه گاهی محکم درکنار شما باشیم.

حقوق اداری



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: اشخاص حقوقی , حقوق اداری , حقوق اشخاص , حقوق خصوصی , حقوق دولت , حقوق عمومی , حقوق وکیل , دستگاه اداری , دفتر وکالت حقوق , قوانین حقوق , قوه مجریه , مشاور اداری , منافع عمومی , وکالت اداری , وکیل اداری , وکیل تجاری ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

مدیرکل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه با اشاره به بخشنامه اخیر رئیس قوه قضاییه، مبلغ دیه در سال ۹۶ را دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال و معادل ۲۱۰ میلیون تومان اعلام کرد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، حسن رحیمی با بیان متن بخشنامه رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: در اجرای ماده ۵۴۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ مبلغ دیه کامله در ماه های غیرحرام از ابتدای سال ۱۳۹۶ مبلغ دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال تعیین گردیده است.
وی افزود: این بخشنامه از ابتدای سال ۹۶ برای تمامی واحدهای قضایی و دادسراهای سراسر کشور لازم الاجرا است.

ماده ۵۴۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲
موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
جهت درک بیشتر میتوانید با دفتر وکالت ما تماس گرفته و با مشاور حقوقی ما که یکی از بهترین وکیل های پایه یک دادگستری میباشد، مشاوره نمایید.

نرخ دیه در سال 1396



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: حقوق دیه , دیه 96 , دیه وکالت , دیه وکیل , مباحث دیه , نرخ دیه ,
:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وکیل حقوقی

یکی از مراجعات مکرر و پرسش های مطرح شده، قصور هایی است که پزشک یا کادر درمانی در حین مداوای بیمار یا در عمل های جراحی و یا هنگام مراجعه بیمار به مراکز درمانی، مرتکب می شوند. گرچه شما میتوانید با تکیه بر وکیل پایه یک دادگستری ما مسیری موفق و امنی را در شکایات خود دنبال کنید. همانطور که پیداست درمان هایی که توسط پزشک صورت می گیرد پروسه ای طولانی و گاهاً مداوم است و این انتظار از پزشک معالج می رود که طبق تعهد و تکلیف و سوگند به مداوای مراجعان و بیماران خود التزام داشته باشد.

در بحث های دعوی پزشک و بیمار، تنوع فراوان و شرایط خاص وجود دارد و چون نمی شود از یک روند در پیگیری کلیه موضوعات مشترک استفاده نمود پس بهتر است با یک دفتر وکالت و مشاور حقوقی باسابقه قبل از انجام هر کاری مشورت نمایید.

لازم به ذکر است، دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی که مردم می توانند برای رسیدگی به مشکلات و پرونده‌های قضایی خود در رابطه با قصور و تخلفات پزشکی در هر سطحی به آنجا مراجعه کنند و از این طریق می توانند دیه، و خسارات وارد شده را مطالبه کرده و اگر پزشک مرتکب قصور شده باشد مجازات او را هم از دادگاه بخواهند.
گفتنی است، شورای حل اختلاف (ویژه امور بهداشت) که رسیدگی و حل و فصل اختلافات اعضای جامعه پزشکی با یکدیگر و همچنین اختلافات جامعه پزشکی با سایر اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی در صورتیکه مبلغ خواسته یا محکوم به کمتر از ۵ میلیون تومان باشد و یا در صورتیکه هر دو طرف در خصوص ارجاع پرونده به شورا توافق داشته باشند، در صلاحیت آن می باشد.

این را هم باید گفت، سازمان نظام پزشکی که تخلفات اداری و انتظامی پزشکان را مورد رسیدگی قرار می دهد و نتیجه آن برخورد انتظامی با پزشک خواهد بود که طیف وسیعی از اقدامات از توبیخ کتبی تا لغو پروانه طبابت به شکل دائمی را در بر می گیرد. لازم به ذکر است در تمامی این موارد آنچه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است نظریه پزشکی قانونی است و مبنای اکثر احکام صادره این نظریه کارشناسی می باشد. در موارد متفاوت و نوع مشکل پیش آمده توسط پزشک، می توان به مراجع مذکور مراجعه و تقاضای رسیدگی نمود. شما میتوانید با طرح سوالات مختلف در انجمن این سایت، از ما مشاوره رایگان بگیرید.

مراحل شکایت از پزشک



:: موضوعات مرتبط: مقاله , ,
:: برچسب‌ها: جرم پزشک , دیه و خسارت , شورای حل اختلاف , شکایت از وکیل , شکایت از پزشک , مراجع قانونی , مشاور حقوقی پزشک , مطالبه وکیل , موکل پزشک , وکالت پزشک , وکیل مدافع , پرونده وکیل , پزشک مجرم ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1396 | نظرات ()

متن دلخواه شما

مشاور حقوقی